T

Yüzbaşı
03 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
272 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
225 Taban Lastik 235 yapılır mı?
Merhaba arkadaşlar,

Araç 3008 2019 model ve üstünde 225 55R18 lastikler var. Ben bunu 235 55 R18 ile değiştirmek istiyorum sizce bir problem olur mu?


Normalde 215 filan olsa 225 yapsak sorun olmaz ama yanak sabit kalınca bir problem olur mu bilmiyorum. Lastik işiyle uğraşmakta olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
T
3 yıl
Good Year eagle f1 supersport
Arkadaşlar bu lastiği almayı düşünüyorum nasıl bir lastik. Şuan kullandığım lastik Continental CSC 5.
T
4 yıl
benq xl2546 vs xl2740
Merhaba arkadaşlar bu iki monitör arasında kaldım,artı ve eksileriyle bu iki monitör arasında tercih yapacağım. Siz'den ricam monitör hakkında bilgili arkadaşların yada bu iki monitörü kullanan arkadaşların yardımcı olması.
T
6 yıl
Led far 5 dk arayla sönüp yanıyor!
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce inwells marka led far ampülü taktım araca,bugün akşam saatlerinde dikkat ettim far sönüyor sonra 15-20 saniye sonra tekrar yanıyor.5-6 dk da bir bu oluyor.Sadece sağ ampül de bu sorun var.Sizce neden olabilir?Araç hyundai i30 bu arada.


Led bozulmuş olabilir mi? Birde arıza ikaz ışığı yanmıyor yani uyum sıkıntısı yok h7 taktım zaten.Ben sorunu çözemedim bilen bir arkadaş varsa yardım bekliyorum.
T
7 yıl
Tekerler ön yay\u0027a vurur mu? Resim var.
Merhaba arkadaşlar resimleri yükledim.Ön süspansiyon yaylarındaki sivri şeyler kauçuk elimle çeksem kopar onları dert etmiyorum.Lakin resimlerde de görülüceği üzere yaylar bana lastik için biraz yakın geldi,siz ne düşünüyorsunuz?

Bu arada önceki ebatlar 195 65 R15,şimdiki ebat 225 45 R17.Arabanın kapısında yazan değerlerin dışına çıkmadım.Araçta da 225 45 R17 takılabilir yazıyordu.Zaten hyundai üst donanım'a bu ebatta jant lastik koymuş.4 gün oldu taktıralı jant ve lastiği.

Bu işlerden anlayan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim arkadaşlar.








< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
7 yıl
Cengiz Kurtoğlu hastaneye kaldırılmış
Allah yardımcısı olsun.Umarım sağlığına kavuşur.

Hürriyet
T
7 yıl
\u0027\u00274 aydır geçmeyen öksürük\u0027\u0027 Forumda Tıp okuyan yada Doktor varsa lütfen konuya göz atsın.
Merhaba arkadaşlar,

Nisan ayında bronşit olmuştum ve iğne tedavisi oldum lakin öksürüğüm geçmedi.Doktor'a gittim ve bronşit'in geçtiğini ama öksürüğün alerjik olabiliceğini söyledi göğüs hastalıkları uzmanı.Film filan çekmişlerdi temiz dedi.

Neyse beni kbb ye yönlendirdi.Aşırı geniz akıntın var dedi ve sonra kbb doktoru bana desmond adlı bir ilaç verdi burun spreyleri filan da verdi.1 ay sonra kontrol'e gitti ama geçmedi.Sonra doktor'a gittim doktor şaşırdı normalde desmond'un en azından seni rahatlatması gerekirdi dedi.Adını hatırlamadıüım desmond ile aynı içeriğe sahip başka bir ilaç verdi sonra oda bitti birkaç gün önce.Doktor'a görünmek için p.tesi yi bekliyorum bayram dolayısı ile lakin size de danışayım dedim bu arada.


Şimdi arkadaşlar bu boğazda adem elması ve 3 parmak aşağısı arasında bir gıcıklanma tarzı his var ve bu his öksürüğümü tetikliyor.Öksürdükten sonra bir müddet sıkıntı olmuyor ama sonra yine öksürtüyor.

Acaba diyorum doktor yanlış bir tanı mı koydu? Tam olarak sorunumun ne olduğunu bulmam için hangi testleri yaptırmam gerekiyor?Yani devlet hastanesinde test yaptıramazsam özel'e gidicem bıktım artık.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin,iyi forumlar.
T
7 yıl
Terre D\u0027 Hermes parfüm aldım sizce orjinal mi?
Merhaba arkadaşlar bugün tanıdık bir kozmetikçiden Hermes aldım.Parfüm tester dedi,ithalatçı bir firmanın adını verdi tam hatırlamıyorum oradan tanıdık vasıtası ile alıyorum dedi.Şimdi normalde böyle tanıdıkta olsa tanınmamış yerlerden almam parfüm,lakin elimde Kouros vardı ve ondaki kouros'u sıktım koluma kokuyu bildiğim için nota geçişlerini filan çok iyi biliyorum bana orjinal geldi.Sonra hermes'i sıktım edp bu arada 75 ml ve aynı onda da nota geçişlerinde sorun yok şişesinde yamuk aradım bulamadım.Ürünü kontrol ettim 2016 üretimi.

Resimleri paylaşıyorum arkadaşlar resimlerden ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama yorumunuzu bekliyorum bu arada parfüm'e 200 dedi ama tanıdık oldugum ıcın 180 'e aldım.

Bir güven sebebim de mesela her parfüm yok adamda,black orchid vardı mesela ama beyaz kutuda değildi burbery brit vardı o mesela beyaz kutudaydı.

Bu arada hermes'i yaklaşık 6-7 saat önce sıktım hala kokuyor ve hissediyorum kokuyu.Şişelerden anlayabilen varsa aranızda şişesine bakarak yorum yapabilir mi?< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
7 yıl
Reportladığım kişi kaç gün\u0027e ban yer?
Merhaba arkadaşlar oyunda birini reportladım,başka bir arkadaşımda koxp yaparken videosunu çekmiş ve siteye yollamış.Neyse bu kişi ban yediğinde bildirim gelir mi? Yada ortalama kaç gün'e ban yer.Slot'u bir türlü bırakmadı.
T
7 yıl
PK Olarak en iyi server hangisi.
Arkadaşlar oyunu en son Asgard server'ında oynadım.O zaman bu zaman ara ara pvp girdim,cs:go filan oynadım hilleerden dolayı onuda bıraktım.Neyse cz de akşamları en kalabalık server hangisi?

Oturmuş server önceliğim lakin Akara ve Manes de kafamı karıştırmıyor değil.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.