Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1563
Tıklama
1
Öne Çıkarma
''4 aydır geçmeyen öksürük'' Forumda Tıp okuyan yada Doktor varsa lütfen konuya göz atsın.
T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Nisan ayında bronşit olmuştum ve iğne tedavisi oldum lakin öksürüğüm geçmedi.Doktor'a gittim ve bronşit'in geçtiğini ama öksürüğün alerjik olabiliceğini söyledi göğüs hastalıkları uzmanı.Film filan çekmişlerdi temiz dedi.

Neyse beni kbb ye yönlendirdi.Aşırı geniz akıntın var dedi ve sonra kbb doktoru bana desmond adlı bir ilaç verdi burun spreyleri filan da verdi.1 ay sonra kontrol'e gitti ama geçmedi.Sonra doktor'a gittim doktor şaşırdı normalde desmond'un en azından seni rahatlatması gerekirdi dedi.Adını hatırlamadıüım desmond ile aynı içeriğe sahip başka bir ilaç verdi sonra oda bitti birkaç gün önce.Doktor'a görünmek için p.tesi yi bekliyorum bayram dolayısı ile lakin size de danışayım dedim bu arada.


Şimdi arkadaşlar bu boğazda adem elması ve 3 parmak aşağısı arasında bir gıcıklanma tarzı his var ve bu his öksürüğümü tetikliyor.Öksürdükten sonra bir müddet sıkıntı olmuyor ama sonra yine öksürtüyor.

Acaba diyorum doktor yanlış bir tanı mı koydu? Tam olarak sorunumun ne olduğunu bulmam için hangi testleri yaptırmam gerekiyor?Yani devlet hastanesinde test yaptıramazsam özel'e gidicem bıktım artık.

Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin,iyi forumlar.



M
7 yıl
Binbaşı

kardeşim sessiz reflü bu.Mide asidi boğazını tahriş ediyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Marksman84

kardeşim sessiz reflü bu.Mide asidi boğazını tahriş ediyor.

Merhaba hocam,

Peki tedavisi varmı hocam?



M
7 yıl
Binbaşı

tedavisi ilk başta mide asidi azaltıcı ilaç ve yemekten gaviscon advance.2. secenek ameliyat maalesef.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.