F

Yarbay
25 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
54 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
12 yıl
Laptop önerisi / Bütçe 1600 TL ( Yarın alacağım )
Merhabalar. Bütçeyi 1600 TL olarak belirledim. Ürünü mağazadan alacağımdan dolayı vatan, bimeks, vs gibi tekno marketlerin sitelerindeki modellerden tavsiyelerde bulunabilirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Ayrıca aşağıda linki bulunan Sony Vaio oldukça içime sindi doğrusu. Fikrinizi almak isterim. Fiyatı Saturn'de 1500 TL
http://www.istanbulbilisim.com.tr/sve1511w1eb-sony-vaio-%%sv%%-notebook-en-ucuz-fiyatlari-taksitleri,36059.html
F
12 yıl
Grafik Tasarım Amaçlı Sistem Tavsiyesi ( Bütçe 2600 TL )
Merhabalar,

Ofiste bir abimize monitör dahil toplam 2600 TL'ye bir sistem toplamak istiyoruz. Sistem başlıktada yazıldığı gibi Grafik Tasarım amaçlı ve bazen de oyun oynamak amaçlı kullanılacaktır. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
F
13 yıl
Cevaplanan mesajlarım ile ilgili bir öneri
Öncelikle merhaba. Cevaplanan mesajlarım ile ilgili ufak bir öneride bulunmak istiyorum. Cevaplanan mesajlarımda listelenen konulara tıklayınca direkt olarak konunun en son sayfasına yönlendirme yapılsa daha iyi olmaz mı ? Konulara her girişde son sayfaya gitmek belirli bir süreden sonra yorucu bir hal alıyor. Şimdiden ilgilenip okuduğunuz için teşekkür ederim
F
13 yıl
Wacom\u0027un yeni ürünü Inkling!
Tablet denilince ilk akla gelen Japon Wacom firması, bugün yeni ürünü olan Inkling’i duyurdu. Inkling, basınca duyarlı kalemi ile kağıda çizdiklerinizi dijital ortama aktarabildiğiniz bir arayüz sunuyor.

Kullandığı kızılötesi ve ultrasonik teknolojileri ile çizimlerinizi aktaran ürünün ABD fiyatı 199$ olarak açıklanmış.

Videoyu izlemek için tıklayınız


Detaylar için:www.wacom.com/Inkling.aspx
F
13 yıl
Kendi kendine değişen Avatarım ?
Öncelikle merhaba. Demin avatarımın ben değiştirmediğim halde forumdaki bir Smiley ile değişmiş olduğunu farkettim. Üyelik bilgilerimi bilen kimse yok ve ben de herhangi bir değişiklik yapmadım. Sorun forumdan mı kaynaklanıyor, yoksa birisi hesabıma girip avatarımı mı değiştirmiş ? Şimdiden cevap için teşekkür ederim.
F
13 yıl
Kablosuz Modem Tavsiyesi
Öncelikle herkese Merhaba.. Şuanda kullanmakda olduğum TP-LINK ( TD-W8901G ) modemimin kablosuz sinyal gönderme gücü biraz zayıf kaldığı için yeni bir modem alacağım. Almayı düşündüğüm modemin sinyal gücü biraz yüksek olursa iyi olur. Evimiz dubleks, modem alt katta bulunuyor. Üst katta Laptop ile Wireless'dan bağlantı yaptığımda heryerden sinyal alamıyorum. Sinyal alabildiğim noktalar ise belirli ve sinyal gücü çok az. Bu duruma göre bir Modem tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim.
F
13 yıl
İnternet Kesintisinden sonra artan İnternet Hızım!
Öncelikle herkese merhaba. Dün Telefon ve İnternet hattımda 1,5-2 saatlik bir kesinti yaşandı. Sonrasında herşey normaldi fakat bugün bilgisayardan download yaptığımda internet hızımın arttığını farkettim. Demin SpeedTest yaptım ve Test sonucunu gördüğümde ise çok şaşırdım. TTNet 1 mbit abonesiyim, SpeedTest sonucum aşağıda. Acaba aboneliğimi kendi kendilerine 8 Mbit'emi çıkardılar ?
< Resime gitmek için tıklayın >
F
13 yıl
Windows 7 Yüklerken siyah ekranda yanıp sönen imlec.. YARDIM!
Öncelikle herkeze merhaba.. Bugün bilgisayarıma format atmaya karar verdim, ama format sırasında karşılaştığım bir sorun acayip canımı sıktı.. Sorunun çözümünü bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Win7'yi yüklerken yükleme tamamlanıyor bölümüne geliyo. Ondan sonra Sistem günlüğü ve kayıt defteri oluşturuluyor diyor. Sonrasında ise Siyah bi ekran geliyo İmlec yanıp sönüyo.. 5-6 defa tekrar tekrar denememe rağmen her seferinde bu sorunla karşılaştım.. Kurulum DVD'mde bir problem olduğunu düşünmüyorum, çünkü hem 32 Bit versiyonla hemde 64 Bit versiyonla denedim. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum..
Şimdiden cevap veren herkeze teşekkürler..
F
13 yıl
Windows 7 açılırken donma sorunu
Öncelikle herkese merhaba. Bir elektrik kesintisinden sonra bilgisayarımda baş gösteren bir soruna çözüm arıyorum. Sorunun kaynağını bir türlü bulamadım, birde size danışayım dedim. Bilgisayarımda Windows 7 işletim sistemi yüklü. Windows Amblemi geldikten 10 saniye sonra falan amblem haraketsiz bir şekilde beklemeye başlıyor ve sonrasında siyah bir ekran geliyor. Siyah ekrandan sonra herhangi bir şey olmuyor, ekran o şekilde kalıyor.. Defalarca format atmama rağmen bu sorun hala devam etmekte. Şuan Güvenli Ağ Modun'dan bilgisayarı başlattım ve o şekilde kullanıyorum. İlk olarak HDD'den şüphelendim fakat başka bir HDD'ye İşletim sistemi kurduğumdada aynı problemin devam ettiğini gördüm. Açıkçası bilgisayardaki diğer donanımlardan şüphelenmeye başladım. Sistemdeki Ram'i sağlam bir Ram'le değiştirip denedim sorun yine devam etti. Yani Ram'dede bir problem yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler..
F
13 yıl
Photoshop Kasma Sorunu..
Öncelikle Herkese Merhaba. 2 gün önce bilgisayarımı formatladım. Format attıktan sonra Photoshop'u ve diğer kullandığım programlarımı yükledim. Fakat bir sorunum var. Photoshop'da önceden oluşmayan kasma sorunları meydana geldi. Örneğin zoom yaparken önceden hiç takılma yokken format attıktan sonra Zoom yaptığım kısım kasma yaparak yakınlaşıyo ve gerçekten rahatsız edici bir durum. Bu sorun format attıktan sonra meydana geldi. Sorunun nedeni neyden kaynaklanıyo olabilir ? Daha önceden başına bu problem gelenler varsa nasıl çözdüklerini paylaşırlarsa sevinirim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler..

NOT: Sorun kesinlikle sistem kaynaklı değil, bundan eminim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.