S

Onbaşı
18 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
707 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
4 ay
Fuzul Otomotiv Yada Emin Otomotiv Hangisi? Tecrübesi Olanlar Var Mı?
Merhabalar
Yaklaşık 450 bin lira ödeme desteğine ihtiyacım var. Malum şu anki krediler yüksek. Emin otomotiv ve Fuzul Otomotive gittim. Tekliflerini sordum. Teklifleri şu şekilde;

750 bin liralık arabaya gireceğim.
48 bin lira organizasyon ücreti ödeyeceğim.
300 bin lira peşinat ödeyeceğim.
İlk taksit ödemesini 2023 ocak ayınca yapacağım.
Arabayı 2023 mart ayında alacağım. Peşinatım olduğu için ve taksit miktarım yüksek olduğu için.
12 ay taksit ile 37.500 lira ödeyeceğim.
Sistemden çıkmak istersem ödediğim taksitler 6 ay sonra geri ödenecek ve organizasyon ücreti yanacaktır.
Kasko sigortada verilen paradan düşecek. Yani 15 bin lira kasko sigorta tutarsa 735 bin lira hesabıma yatacak. Ancak 10 bin liraya kendin kasko bulursan, 5 bin lira taksitlerden düşecekler daha ucuz bulduğun için.

Bu iki firma güvenilir ve BDDK onaylı olduğu için güven konusunda sorun yaşamıyorum. Ancak hangisini seçsem kararsız kaldım. Emsal teklif veriyorlar. Bu iki firmadan tecrübeleri olan varmı? Birde malum araç satışları düşük. Mart sonuna kadar sizce fiyatlar artar mı?
S
3 yıl
Ekran Kartı Fanı Hızlandırıp Görüntüyü Kesiyor
Merhaba arkadaşlar

Son 10 gündür bir problem ile karşı karşıyayım. EVG GTX 1070 ekran kartım var. SC modeli. Son 10 gündür oyunlarda bir anda görüntü gidiyor (Masaüstünde iken de nadiren yapıyor). Displayport No Signal diyor. Bunu yaparken bazen fanları son hız döndürüp yapıyor bazen ise tepkisiz. İşin garip noktasına gelelim. Bu görüntü gitme sonucunda ses gitmiyor. Yani bilgisayarın çalışmasında bir eksiklik olmuyor. Diskcord ile konuşuyorsam konuşmaya devam edebiliyorum yada oyun/film açıksa sesler gelmeye devam ediyor. Sorun çözmek için denediğim yöntemler ise ;

Ekran kartını başka bir pc ye taktım. Sorun aynı. Yani benim pc de anakart/power falan sorunlu olamaz. Başka bir 1070'i kendi kasama taktım sorun olmadı.
Displayport yerine HDMI denedim aynı problem.
Termal macun yenilemedim ancak içini açtığımda termal macunun iyi seviyede olduğunu gördüm. Zaten kart masaüstünde 40 derecede iken bile bunu yaptığı için sıcaklıkla bir alakası olmadığını düşünüyorum.
DDU ile driver sildim ve sıfırdan kurdum. Aynı problem.

Sanırım kart arızalı artık. Aslında okadar eski bir kartta değil ve evga kalitesi var sonuçta. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Umarım kartı değiştirmeden sorunu çözebilirim.
S
5 yıl
2013 Model Hyundai i20 Dizel,Manuel,65binde, Hasarsız 47,900TL
Aracım hasar kayıtsız. Aşağıda linkte tüm detaylar belli. İlgilenenler 05415181137
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-tertemiz-hasar-kayitsiz-navigasyonlu-ilk-goz-agrim-626393746/detay/
S
5 yıl
Battefield 5\u0027e Ray Tracing Desteği Gelmiş
Arkadaşlar merhaba,

Nvidia'dan gelen habere göre RTX teknolojisini uyguladıkları BF5 videosu paylaşmışlar. Gerçekçi yansımalar ve RTX teknolojisi kullanılabilecekmiş. Tek oyunculu ve çok oyunculu haritalarda farketmeksizin.


Videoyu izlemek için tıklayınız


Ayrıca Windows 10 1809 güncellemesi ile birlikte bu teknolojileri çok daha hızlandıracaklarmış.


Son olarak Square Enix Final Fantasy XV: Windows Edition oyununu RTX kullanıcıları için güncellemiş. Wolfenstein II: The New Colossus'a da adaptive shading destegi yoldaymış.


< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
Oyun oynarken brr sesi ve pc donması yardım!!
Öncelikle sistemim: msi gtx 780 -- i7 3770k -- 8 gb ram-- 600w power. Sorun çok garip. gta 5, pes 2016, totalwar rome 2,ets2,skyrim gibi oyunlarda sıkıntı yok. ama dota 2 ve cs go da ortalama 15-20 dk sonra kulaklıktan brr gibi metalik bir ses geliyor ve num lock bile çalışmıyor. tek çare reset. aidata ile baktığımda gördüğüm max sıcaklık ekran kartında 74 derece işlemcide ise 60 küsürler. daha demin 1 saat gta5 oynadım hemde ultra ayarlarda ama teklemedi bile. dota2 ve cs go gibi apu sistemlerde bile yüksekte çalışan oyunlarda neden böyle bişey olur? lütfen bilen yardımcı olsun. sistemim win 10
S
8 yıl
Ses Kartı Alıcam ama hiç anlamıyorum
Başlıkta belirttiğim gibi ses kartı alıcam ama bilgisayar konusunda açık ara en çok anlamadığım şeydir. Ses sistemi olarakhttp://www.hepsiburada.com/creative-t6300-5-1-speaker-p-BD500579 ürününü kullanıyorum.Geçenlerde sesi son sese vurdurdum ve gerçekten bozuk bir ses verdi. halbuki ses kartlı bir sistemden daha önce test ettiğimde mükemmeldi. ve ses kartı almaya karar verdim. Anakartımhttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z77m-d3hrev_10 budur. Ancak ekran kartım ufak değil. zaten en üstteki pci slotuna takılı ve altındaki küçük soketi ve diğer pci slotunuda kapıyor. sadece en alttaki pci express slotu açıkta :D ne yapmam lazım. bilen arkadaşlar lütfen tavsiye versin. almak istediğim ses kartıda buhttp://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-51-pci-ses-karti.html#genel-bakis ama bu sanırım o en alttaki pci express slotuna uyumsuz. dediğim gibi ses kartı konusunda aşırı cahilim. şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
S
8 yıl
Yurtdışından mal getirip burda satmak
Çinden yada başka bir ülkeden ufak tefek şeyler getirip burada satmak istiyorum. Örnek olarak anahtarlıklar mouse padlar falan. Bunlar türkiyede çok yüksek fiyatlara satılıyor. bu işten ekmek yemicem zevkine yapıcam ve günlük ufak tefek harçlığımı çıkarsa yeter. sorularım iste sizce:

1- bu iş az da olsa tutarmı
2-neler olabilir bu ürünler?

yardımcı olacak arkadaşlar varmı acaba?
S
9 yıl
Harici Ses Kartı İçin Lütfen Yardım
Merhaba. Yeni bir 5+1 ses sistemi aldım. Ama malesef sadece 2 hoparlör çalışıyor.

Aldığım speaker bu: Creative T6300 5+1 Speaker

Anakartım bu : gigabyte ga-z77m-d3h

Anakartımın resmide bu : Anakart resmi

Neden sadece 2 tane hoparlörden ses veriyor. Driverları güncelledim. Olmuyor bir türlü. 5+1 ses kartı almam gerekirse girişlerinin uymamasından korkuyorum. Aşağıdaki ses kartını alırsam herangi bir girişe takabilirmiyim? Ses kartları konusunda gerçekten çok bilgisizim. Lütfen yardımcı olun.

http://www.hepsiburada.com/creative-sound-blaster-live-sb-eax-5-1-vx-ses-karti-p-BD12302
S
9 yıl
HP 4520S EKRAN KARTI SORUN ACİL YARDIM
Merhaba. laptop hp 4520s pro. İlk önceleri sorun yoktu. sonra oyun esnasında donmalar ve kapanmalar oldu. ara sıra mavi ekran veriyordu. sonra hata bluescreen 116 hatasına döndü. ekran kartı driver olabilir falan yazıyordu internetten. ve amd nin kendi sitesinden ati mobility hd 5470 driver indirdim. sonra reset atıldı pc ye. bu sefer ekran hiç gelmiyor. hdmi ile tv ye bağladım format attım. win 7 64 bit. bu seferde formatın sonunda hardware ile ilgili bir hata geldi. sorun ne olablilir tavsiyesi olan var mı?Not: Bu tüm olaylar 1-2 gün içerisinde oldu.
S
9 yıl
3000 TL LİK SİSTEM HAKKINDA TAVSİYE LAZIM
Sistem bu arkadaşlar aşağıda resim. Fikirleriniz neler. Performanstan kısmayarak parçalar değişebilirmi? Mesela i5 4460 yapsam? yada kasayı farklı alsam? Tavsiyeleri bekliyorum

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.