Y

Yüzbaşı
19 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
7 yıl
Galaxy S8 Arayan Ulaşamıyor
Son iki haftadir yaşadığım sorun arayanlar telefonumun kapalı olduğunu söylüyor ve sms gonderimlerim de bazsn gecikiyor fakat telefonum hattı görüyor. Hattımı çıkarıp taktım sorun devam ediyor. Bir çözümü var mi yoksa teknik bir sorun olup servise mi göndermem gerekiyor?
Y
7 yıl
Logitech G27 Yeterli Mi?
Bütçem G27 alacak düzeyde fakat zorlarsam başka direksiyon setine yönlenebilirim;G29, Thrustmaster gibi. G27 uzun yillar götürecek yeterli bir direksiyon mudur?
Y
7 yıl
Samsung Galaxy S8 Video Sorunu
Sosyal medya ve You Tube'dan video izlerken hicbir sorun yasamiyorum fakat Chrome'dan izlerken gölgelenmeler,yanip sonme gibi anlik kararlamalar ve ses takilmalari oluyor. Sorun ve çözümü nedir? Yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.
Y
7 yıl
Zenfone 2 Kamera Siyah Ekran
Önce snapchat, kamera ve whatsapp uygulamalarinda kamera baska bir program tarafından kullaniliyor uygulamayi ya da cihazi tekrar baslatabilirsiniz diye uyari veren kamera bu sefer hicbir uyari vermeden siyah ekranda kaliyor acilmiyor. Buna paralel olarak Facebook uygulamasi hata vermeye basladi ilgisi ve cozumu var midir? Telefonumu garantiye gondersem kesin cozum olur mu? Simdiden tesekkur ederim
Y
7 yıl
Idmandan Hemen Sonra Alinabilecek Besin
Bir aydir Hardline Whey kullaniyorum ve idmanda zaten midem cok iyi durumda degilken Hardline Whey'i icmesi de sindirmesi de cok zor oluyor. Inanilmaz bir hazimsizlik yapiyorsun ve yemek yedirmiyor. En son gectigimiz sali gecesi siskinlik yapti yedigim her seyi cikardim geceyi acilde gecirdim. Kullanmayi biraktigim icin idmandan hemen sonra alabilecegim baska protein orani yokken besin onerebilir misiniz?

Lorlu shake tarifi buldum fakat tadi inanilmaz kotu.
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
7 yıl
Secondary Hesap Internet Baglama
Secondary hesabimda bulunan oyunlarin story modlarini oynamak icin wifi olmayan yerde cep telefonumun internegini baglasam ve multiplayera hicbir sekilde girmesem, herhangi bir indirme yapmasam cok veri yer mi?
Y
7 yıl
Aracin Marka ve Modelini Bilen Var mi Kafayi Yiyecegim
Arkadaslar Kalbimdeki Deniz dizisinde gordugum bu araci Suzuki Vitarraya benzettim fakat degil hala bulamadim bulabilen varsa cidden icimi cok rahatlatacak
< Resime gitmek için tıklayın >.
Y
7 yıl
Mevcut Kaslarimi Nasil Korurum
Yazlari 3 ay spor yapip okudugum universite sehir disinda oldugu icin birakan ve dogal olarak faydasini goremeyen biriydim. Simdi yeniden basladim henuz 2 ay oldu ve olculerimde iyi bir degisim var fakat yari yil tatili sebebiyle 15 gun ara vermek zorundayim. Hemen soner guc kaybeder miyim zaten cok uzun sure yapmadigim icin az da olsa mevcut kaslarimi nasil koruyabilirim?
Y
7 yıl
Sıfır İbiza mı, ikinci el Golf 7 mi?
Golf 5 aracimi daha yeni bir aracla degistirmek uzere satmis bulunmaktayim fakat yeni arac hakkinda kararsiz kaldim. Izmir Alsancak Vosmer 2016 Style Plus sifir ibizayi alici kaporayi geri aldigi icin 49.100₺'ye birakti. Bunun disinda Golf 7'nin 2013-2014 piyasasi 50.000₺ ve uzeri civarlarinda. Hangi arac daha mantikli?
Y
8 yıl
Golf 5 Direksiyon Degisimi
Aracimin direksiyon simidinde soluklar ve soyulmalar mevcut. Komple direksiyonu degistirmektense sadece simidi degistirme gibi bir imkan var mi acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.