L

Yüzbaşı
18 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
215 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
3 yıl
Xbox one x siyah ekran
Birkaç haftadır oyun yükleme süresi çok uzun sürüyordu sonrasında birgün beklemeye aldım konsolu geri açtıgımda siyah ekranda kaldı kapatıp yeniden açtım açılış ekranı geliyor sonra siyah ekranda kalıyordu bir iki defa açıldı ama herhangi bir oyunu açınca tekrardan siyah ekranda kaldı.konsolu fabrika ayarlarına getirdim tuş kombinasyonuna basarak durum hala aynı açılış ekranından sonra siyah ekranda kalıyor açılmıyor.ne yapmam lazım bir bilgisi olan var mı.
L
5 yıl
İmac ram yükseltme
arkadaşın şuanda kullandıgı imac retina 5k 27" 2017 cihazın ramini yükseltmek istiyor.mevcut 8gb buna ek olarak 8gb yapmak istiyoruz herhangi bir 2400mhz laptop rami olur mu yoksa ramları özel midir?
L
7 yıl
PC kendiliginden reset atıyor (mavi ekran hatası degil)
Pc oyun oynarken kafasına göre bazen reset atmaya başladı gta5 rahat rahat çalıstıran pc h1z1 da reset atmaya basladı.
oyun buglı dedim aradan süre geçtikten sonra bu sefer diger oyunlarda da reset atmaya başladı(Overwatch-battlefield 1).en son CS:GO da attıktan sonra delirtti beni.Bluescreen wiev kurdum herhangi bi mavi ekran hatası yok ısı degerleri 60-65 geçmiyor.Pc de full yük altında render alırken hiçbir sıkıntı yok ama oyunlarda bir süre sonra reset atıyor.sebebi ne olabilir?
L
8 yıl
Smurf hesap rank problemi
Smurf hesabımla 10 maç attım hepsinde solo girdim 10 maçta win maçların çogu +30-40 frag la bitti en sonunda s2 verdi gerçi maç sonunda rütbeler hep silver çıkıyordu bi sonraki maçta rütbeler hiç yükselmedi.yani illa premade girmek mi gerekiyor karsıya kartal felan gelmesi için. bu arada asıl rankım LEM

< Resime gitmek için tıklayın >
L
8 yıl
Bunnyhop cfg
oyundan tanıştıgım bi arkadaşla rakabetçi giriyordum.bu salak gitmiş bunnyhop cfg mi script mi ne indirmiş anında vac ban yemiş.ban yedikten 4-5 gün sonra bana lobby de girdiginiz kişiler hile kullanmış zart zurt bildirimi geldi rankım silindi le den mge düştüm.işin saçma olan yani ben bunla en az 2 haftadır girmiyorum girdigimde de hiç bi seyi yoktu nasıl oluyor simdi bu? silerkende kaç rank birden sildi ben onunla le tanışdım le devam ettim.
L
8 yıl
2016 katowice olmicak mi?
Bu sene katowice major olarak olmicakmis.bu da kato 15 fiyatları iyice articak demek.ne diyorsunuz?

Kaynakhttp://www.hltv.org/news/16443-mlg-with-250000-major-in-columbus
L
8 yıl
Haftalik drop
Carsamba gunu sifirlanan double xp ve drop bazen kendiliginden yok oluyor bu 2-3 kez basima geldi ne drop oluyor ne xp.baskalarina da oluyor mu hic?
L
8 yıl
Saat problemi
windows saati kasım ayına kadar gayet iyiydi seçimler için saatleri ileri geri alma sırasında kafayı yedi her açtıgımda saat farklı çıkıyor internet saatinden güncelliyorum ertesi gün gene aynı.Bios pilini çıkarıp taktım anakart daha yeni pili bitmiş olamaz 1 yıllık en fazla.Yardımlarınız bekliyorum
L
9 yıl
Web sitesine girilmiyor
İyi günler herkeze

öncelikle yanlış yere açtıysam özür dilerim tam olarak nereye açacagımı kestiremedim. Benim sorunum zamanında yaptırdıgımız web sitesine simdi giremiyoruz timeout hatası veriyor yükleniyor sayfa ama açılmıyor

işin saçma yani steamde oyundayken steamın kendi oyun içi tarayıcısı ile girince site açılıyor.Sebebi Dns kullanmam mı acaba ?


< Resime gitmek için tıklayın >
L
10 yıl
3D çizim ve oyun bilgisayarı + monitor
Genellikler bilgisayarda 3dsmax - photoshop - lumion gibi programları kullanıp aynı zamanda oyun oynayabilecegim bir bilgisayar toplamak istiyorum.3D çizimlerde çok profesyonel işler yapmadıgım için quadro kartlara gerek yok kendimce bir pc topladım sizin görüşleriniz nelerdir neleri çıkarıp neyleri degiştirmeliyim ?

bütçem en fazla 2500-2600 TL


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.