Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
483
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sevgililer günü
R
14 yıl (395 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Aklımda bişeyler var ama seçenek bolluğu iyidir. Yaratıcı önerilerimizi birleştirelim :) aklında değişik Hediye sürpriz vb. şeyler olanlar yazabilir mi?



Sadece konuyla alakalı yorumlar olsun lütfen

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



C
14 yıl (807 mesaj)
Yüzbaşı

aklındakileri yazsana bizde öğrenelim,geçen yıl kapsüllü hapların içini boşaltıp yaptığımız şeyleri yazmıştım güzel şeyler yazmıştım içlerine tabi ki küçük kağıtlara inci gibi yazman lazım yaklaşık 40 hapı kalp şeklinde bir kutuya koyup beni her yanında hissetmek istediğin aşk karnına bir tane yazmıştım hoşuna gitmişti,uğraşırım diyorsan yap.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl (993 mesaj)
Yüzbaşı

Ben onu yapsam okuyamaz o yüzden geçiyorum

Bende böyle yüzük gibi birşey düşünüyorum bi tane onda olacak bi tane bende ama yüzük değil. Hani belli olsun başı bağlı. Ne olabilir ? Bileklik geliyor aklıma



K
14 yıl (17006 mesaj)
Yarbay

Aldigim hicbir hediyeyi kullanmadigi icin bu sefer bastan savma bir hediye alicam ilk defa kafam rahat hediye konusunda :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.