C

Yüzbaşı
23 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
LASTİK TAVSİYESİ
Merhaba arkadaşlar aracımda continental contipremium contact 5 lastik kullanıyorum sıfırlamak istiyorum önerebileceğiniz bir lastik var mı acaba ?
C
10 yıl
Araç alacagim yardimlarinizi bekliyorum
Herkese selamlar mevcut hyundai i20 aracimi artik degistirmek istiyorum.Kafam cok karisik ikinci el gt line dizel otomatik meganelar 55 civari kalbim i30dan yana benzinli otomatik elite donanim araba ikinci elde 51 civari gidiyor focus astra bunlarada biraz bakindim ama i30 ya da megane olacak sanirim.Bugun hyundai bayiinde test surusu yaptim arac cok guzel fazla trafige giren biri degilim sikistirmama ragmen arada normal seyirde giderek tesr aracinda ortalama 8 litre yaktim mevcut aracim 7.5 yakiyor zaten.Siz olsaniz ne yapardiniz sifirina 2014 model 62000 gibi bir fiyat aldim yakin zamanda i30 fiyati soran olduysa sevinirinm
C
11 yıl
Fifa 14 alıcam psn kardeşi arıyorum
Olan varsa ortak alırım düşünen varsa beraber alalım
C
11 yıl
S3 ikidebir kendini kapatıp duruyo
Telefonum kendini kapatıp duruyo kapatıyo ve ekranda s3 gt i-9300 yazılı halde kalıyo ne yapmam lazım nasıl düzelir garantiye mi veriyim ?
C
11 yıl
OTOMATİK DİZEL ARABA TAVSİYESİ(ACİL)
Kız arkadaşıma babası araba alıcak ikinci el olabilir 40 milyar son rakam dizel otomatik olması tercihi neler önerebilirsiniz bildiğiniz ilanları paylaşırsanız çok sevinirim.
C
11 yıl
2009 ACCORD
C
12 yıl
Mimarlık öğrencisi için notebook
Selam arkadaşlar çizim programlarını vs sorunsuz çalıştırabilecek bir notebook arıyorum,pek bir bilgim yok asus önerdiler 17.3 ve full hd olması iyi olur.Birde monitör alıcam 3d ikisi arasında bağlantı kurup 3d görntü elde etmek isityorum bunu sağlayacak laptop hangisidir ? Bütçe önemli değil
C
12 yıl
Auto King\u0027e ilk gidiş
Yarın auto king maltepeye mini onarım için gidicem ne yapmam gerek bilgilendirebilir misiniz ? Taksici vurup kaçtı çok büyük bir şey değil randevu almam gerekiyo mu işlemler nasıl olacak ?
C
12 yıl
Yeni aldığım notebook ekran kartını görmüyor
< Resime gitmek için tıklayın >

İşlemcinin üstündeki kartı görüyor lütfen biri yardım etsin kafayı yicem uygun driverıda bulamıyorum sözde yüklü gözüküyor amd radeon hd 7690xt ekran kartı var üzerinde
C
12 yıl
Yeni aldığım notebook ekran kartını görmüyor
< Resime gitmek için tıklayın >

bilgisayar anakartın üstündeki kartı görüyor arkadaşlar radeon hd 7690xt ekran kartı var ama bir türlü görmüyor ne yapmam gerek ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.