Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
5488
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Şerit takip asistanlı araçlar, şeridi ortalayıp giden araçlar (2. sayfa)
C
4 yıl
Yarbay

anladim 3 numara benim dedigim gibi ozmn! o ozellik gercekten benim isime yariyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @autindustry
H
4 yıl
Yarbay

Hocam yapin diye demiyorum ama lane keep assist + ACC olursa uzun yolda viraja kadar yola bakmadan bile gidilir.Direksiyonu birakirsaniz seritte tutmuyor ama direksiyonu tutarsaniz ve onun verdigi yardimi uygularsaniz seritde cok rahat gidiyorsunuz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cuoresportivo
C
4 yıl
Yarbay

anladim ; volvodakinde birakabiliyorsun ama belli bir sure sonra uyari veriyor.fakat bu 20km ye kadar ; eger sehir icin dur kalkta isen hic ellemiyorsun ; o gidiyorsanirim biraz farkli




Bu mesajda bahsedilenler: @Hemican
H
4 yıl
Yarbay

Hocam onu diyorum bende elin direksiyonda olursa sorun yok ama direksiyonu birakirsan viraji almiyor.Elin direksiyonda oluyor ama yola bakmasan bile cogu viraji alirsin. Az bir sey hissettirmen gerekiyor direksiyonda oldugunu.




Bu mesajda bahsedilenler: @autindustry
K
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

@autindustry
Kia dan böyle bir özellik beklemiyordum. Hangi model, yıl sizin aracınız? videodaki modelden Türkiye'de yok galiba.



@cuoresportivo
diğer kullanıcının gönderdiği gibi şerit ortasında tutma özelliği arıyorum. Ama bugün tesla kullansam yine yola bakar her an tetikte olurum. Ne yollara ne diğer şoförlere pek güvenmem.

uzun yollarda 2-3 saatte bir durup dinlenin derler ama küçük çocuğu olanlar uzun yolun nasıl zor geçtiğini iyi bilir. Durmak da zor, bütün dikkatini yola vermekte.

Önüne çıkan engelde ani fren ve içi dur kalk trafiğinde kendisi durup kalkması şehir içinde işe yarar. Şerit takip, şehir içinde işe yaramaz, şehir dışı yolculuklarda iyi bir yardımcı olur.

Son bir not: kesinlikle tavsiye etmemekle birlikte, şerit takip sistemini açıp elinizi direksiyondan çekerseniz bir süre sonra sistem duruyor, Ruslar bunu engellemek 0,5lt lik yarı dolu plastik su şişesini direksiyona sıkıştırıyor, direksiyon sürekli bir ağırlık gördüğü için böyle bir uyarı vermiyormuş. Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cuoresportivo , @autindustry
C
4 yıl
Yarbay

ben dizlerimi koyuyorum ; oda is yapiyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @kasif
K
4 yıl
Yarbay

C5Aircross Otoyol sürüş destek sistemi harika iş yapiyor. Takip, şeritte kalma, viraj dönme hepsi neredeyse kusursuz. Sert virajları ve yol çizgilerinin bittiği yerleri tabi ki takip etmek gerekiyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.