Arkadaşlar merhaba, ben bir program yazdım ve bunun çalışma aşamalarını sunuma dökmek istiyorum. İstediğim şey ise bir tuşa bastığımda otomatik görüntünün tamamını kaydedecek veya istediğim alanı kaydedecek. Kaydettiğim ekran görüntüler bir yerde ve aynı formatta (tercihen JPG) olması lazım. printscreen tuşuna basıp painte yapıştır veya ekran görüntüsü alma aracı ile istediğin alanı al sonra kaydetmesi icin sorsun ismi değiştirmek için sorsun falan bayağı zahmetli olacak benim için. Keşke eknra görüntüsü alma aracının otomatik isimlendirme ve kaydetme özelliği olsa çok yararlı olurdu benim için. Son 3 günüm kaldı yapmak için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.