Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
615
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SEO Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşımı Forumumuz Açıldı
A
3 yıl (1873 mesaj)
General
Konu Sahibi

Herkese merhaba,

SEO (arama motoru optimizasyonu) ile ilgili sorularımızı, tool önerilerini, algoritma güncellemelerini, çeşitli optimizasyon fikirlerimizi ve merak ettiğiniz her şeyi bu forum altında konuşabiliriz. Ayrıca DonanımHaber'de portal ve forum kanadı için SEO optimizasyonu önerilerinizi veya varsa teknik bir hatamız buradan bizlere bildirebilirsiniz.

Şimdiden herkese bol bilgi paylaşımlı forumlar :)


Forum Sayfamız ▶ https://forum.donanimhaber.com/seo-arama-motoru-optimizasyonu--f2770




İlginizi çekebilir:



DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

T
2 yıl (42 mesaj)
Onbaşı

Donanım Haber'de olması güzel oldu, umarım diğer konularda olduğu gibi SEO konusunda da dikkate değer konular oluşabilir.



C
2 yıl (50 mesaj)
Onbaşı

E
2 yıl (4 mesaj)
Er

selamlar. websitemde pexels veya pixabay resimleri kullanmaktayım . 1280 *800 ebatı büyük mü olur. Birde google de arattığım yazılarımın bazılarının altında arşivleme kelimesi var bu nedemek.

Birde googlede yazılarımın indekslendiğini gösteren bir araç varmı.tek tek kontrol etme şAnsım varmı



N
11 ay (4 mesaj)
Er

Arkadaşlar merhaba, normalde pek yorum yazmam ama bu konuda gerçekten tecrübelerimi paylaşmak istedim. 3 senedir online butik işletiyorum ve Google sıralamaları konusunda resmen saç baş yoluyordum. Binlerce lira harcadığım SEO danışmanları hep "sabırlı olun, 6 ay bekleyin, 1 yıl bekleyin" gibi laflarla oyaladı durdu.
İki ay önce bu eticarethakkinda.com 'un sistemini bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemeye karar verdim. Açıkçası başta biraz şüpheliydim, çünkü bu kadar hızlı sonuç alacağımıza inanmak zordu. Bizim site "el yapımı deri çanta" aramasında 5. sayfadaydı ve oradan günde bir iki kişi ya geliyordu ya gelmiyordu.
İnanın, sistemlerini kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra aynı aramada 2. sayfaya çıktık, 6. haftada ise ilk sayfada 4. sıraya yerleştik! Sistemin nasıl çalıştığını tam olarak anlamasam da, dijitalde hayatımızı tamamen değiştirdiler. En etkileyici yanı da sürekli rapor vermeleri ve her adımı açıklamalarıydı. Sadece "bize güven" deyip ortadan kaybolmadılar.
İlk iki ayda yatırımımın 3 katı geri döndü. Şimdi artık Google Ads'e ayırdığım bütçeyi yarıya indirdim, çünkü organik trafikten yeterince müşteri geliyor. Eğer sizin de siteniz ilk sayfalarda değilse ve bu durumdan bunaldıysanız, kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Not: Bu arada kimse zorlamadı beni bu yorumu yazmak için :) Sadece küçük işletme sahiplerine gerçekten işe yarayan bir çözüm olduğunu duyurmak istedim. Sonuçta hepimiz aynı sorunlarla boğuşuyoruz.



O
7 ay (1 mesaj)
Er

Merhaba
Öğretmenler Odası sitemiz için seo önerisi alabilir miyim?



R
2 ay (149 mesaj)
Çavuş

https://geoscore.dev

böyle bir şey buldum. işinize yarayabilir. sitelerin ai'daki puanını hesaplıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.