A

SEO Uzmanı
18 Ağustos 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
803 (Bu ay: 13)
Gönderiler Hakkında
A
dün
SEO Ajansı seoffensive ile Organik Büyüme Hedeflerinize Ulaşın!
Web sitenize ve hedef kitlenize özgü dönüşüm odaklı organik büyüme stratejileri geliştiren SEO Ajansı seoffensive.com faaliyetlerine başladı!

Neden Seoffensive?
  • Hedef Kitlenize Ulaşın: Güçlü bir SEO stratejisi, sadece trafik çekmekle kalmaz, aynı zamanda doğru hedef kitleyi web sitenize yönlendirir. Böylece satış ve dönüşüm oranlarınız artar.
  • Markanıza Özel Çözümler: Seoffensive, her işletmenin ihtiyaçlarına özel çözümler geliştirir. API ve çeşitli veri setlerini kullanarak web sitenize özgü optimizasyonlar yaparlar. 
  • Tecrübeli Ekip: Uzman ekibiyle, web sitenizin teknik altyapısından içeriğine kadar her detayı optimize ederler.
  • Veriye Dayalı Çalışma: Veri analizi sayesinde çalışmalarının etkinliğini ölçer ve sürekli olarak iyileştirirler.

Daha fazla bilgi için seoffensive resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://seoffensive.com
A
geçen hafta
Dijital pazarlamanın kalbi 11-12 Ekim’de Search ‘n Stuff Antalya Konferansı’nda atacak!

Dijital pazarlama konferansı Search Stuff



11-12 Ekim tarihlerinde Akra Hotels Antalya’da düzenlenecek olan Search ‘n Stuff Antalya Konferansı, dijital pazarlama ve teknoloji dünyasının global ve yerel liderlerini bir araya getiriyor.



DONANIM30 indirim koduyla Search ‘n Stuff Konferansı'na %30 indirimle katılabilirsiniz 👇



Etkinlik Adresi: https://searchnstuff.co.uk/search-and-stuff-antalya-conference-2024/



Search ‘n Stuff dijital pazarlama konferansı nedir?



Search ‘n Stuff Networking projesinin düzenlenen ilk büyük etkinliği olan bu konferans, SEO'dan yapay zekaya, dijital PR'dan sosyal medya hukukuna; Fintech’ten Siber Güvenliğe; E-ticarette ve Startup’larda buyumeye kadar geniş bir yelpazede konuları kapsayarak dijital pazarlama ve teknoloji alanındaki en son trendleri ve yenilikleri katılımcılarla buluşturacak. Hem yerel hem de global düzeydeki liderleri ve uzmanları bir araya getirerek, değerli bilgi paylaşımı ve networking fırsatları sunacak olan etkinlik, sektördeki profesyoneller için kaçırılmayacak bir deneyim olacak.



Yağmur Şimşek, Philip Morris International İngiltere SEO Müdürü ve Search ‘n Stuff Networking Projesi’nin Kurucusu:



“Search ‘n Stuff, dijital pazarlama ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren, sosyal ve profesyonel ağlarını genişletmek isteyen toplulukları farklı etkinlik formatlarında bir araya getirmeyi amaçlayan bir networking projesidir. Kısacası, dijital gustosu ortak olan bireylerle ortak bir platformda buluşma yolculuğudur.



İlk yılımızda Türkiye ve İngiltere’de düzenlediğimiz 10’dan fazla networking etkinliğiyle 350’den fazla kişiye ulaştık. Bu başarılarımızın ışığında, Antalya’daki ilk büyük konferansımıza 250’den fazla global katılımcı bekliyoruz. Dijital pazarlama konferansımızın geniş ve dinamik bir kitleye hitap ederek sponsorlar ve katılımcılar için ideal bir platform sunmasını hedefliyoruz.”



Antalya’nın en prestijli otellerinden Akra Otelleri’nde gerceklestirilecek olan konferansın değerli sponsorları arasında WhitePress, ZEO, Opt.d.com, Advanced Web Ranking, Women in Tech SEO, Stradiji, Digitaloft, Visavis, Creathive, Branding Türkiye, Popupsmart, Wope, Global Fintech Market, Global Cyber Security Network, PitGrowth, DonanımHaber, Upcorn gibi ilgi çekici isimler yer alıyor. 



Etkinlikteki konu başlıkları arasında SEO, Yapay Zeka, Dijital PR, Sosyal Medya Hukuku, UX/Kullanıcı Deneyimi, Finans Teknolojileri, Siber Güvenlik, Lüks Marka Yönetimi, Dijitalde Kadınlar, E-ticarette Büyüme, Girişimcilik, İngiltere Global Yetenek Vizesi ve çok daha fazlası yer alıyor.



DonanımHaber'in de sponsorları arasında yer aldığı Search ‘n Stuff Dijital Pazarlama Konferansı'na, DONANIM30 indirim koduyla %30 indirimle katılım sağlayabilirsiniz. Bilet almak için buraya tıklayabilirsiniz.



search and stuff etkinliği



Alanında uzman 30’dan fazla konuşmacının deneyimlerini paylaşacağı bu konferansta ilginizi çekecek isimler arasında: Judith Lewis, Mark Williams-Cook, Tuğçe Durmuşoğlu, Serbay Ayzit, Yiğit Konur, Adem Yıldız, Amie Sparrow, Anıl Friedman, Ashley Liddell, Aytaç Kal, Barış Asa, Batuhan Bulut, Begüm Kaya, Bengü Sarıca Dinçer, Berkay Vuran, Beyza Özcan, Didem Tufan, Emir Uzunoğlu, Gamze Nurluoğlu, Gemma Fontané, Giulia Panozzo, Gökçe Gülcüler, Gökçe Yeşilbaş, James Brockbank, Lazarina Stoy, Leyla Asena Arıca, Mathilde Høj, Mehmet Üner, Melissa Şafak, Mert Erkal, Mona Aykul, Mürsel Ferhat Sağlam, Ozan Ketenci, Petra Kis-Herczegh, Rejoice Ojiaku, Rishi Lakhani, Serkan Yağız, Silvia Martin, Simon Vreeman, Suha Soydan, Tümay Ulutaş Ertuğrul, Can Menteş, Zehra Türksoy ve daha bir çok harika isim yer alıyor.



Konferans iki gün boyunca networking kokteyl partisi, kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği ile katılımcıları şaşırtmak ve ilgilerini çekmek için tasarlanmış pop-up networking etkinlikleri, danışmanlık fırsatları sunan dijital pazarlama klinik oturumları, atölye odaları ve çok daha fazlasını içerecek.



Konferansa kimler katılmalı?



2024 antalya dijital pazarlama konferansı



Dijital pazarlama uzmanları, SEO/PPC/Analytics ekipleri, teknoloji ve yapay zeka meraklıları, girişimciler, marka ekipleri, turizm liderleri, yazılımcılar, sosyal medya hukukçuları, sağlık turizmi girişimcileri, akademisyenler ve sektördeki yenilikleri takip etmek isteyen herkes bu etkinlikte yerini almalı. Konferans, sektördeki en son trendleri keşfetmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve değerli bağlantılar kurmak için eşsiz bir fırsat sunuyor.



Katılım için konferans sayfası üzerinden ‘DONANIM30’ indirim kodunu kullanarak biletinizi alabilirsiniz. (İndirim kodu hem konaklamalı hem de yalnızca katılım biletleri için geçerlidir.)



Bilet almak için buraya tıklayabilirsiniz




A
3 hafta
bu bir mesaj denemesidirr
bu bir mesaj denemesidirr
A
3 hafta
bu bir mesaj denemesidir
bu bir mesaj denemesidir
A
5 ay
chatgpt vs gemini
sizce metin yazma konusunda chatgpt mi daha iyi yoksa Google gemini tool'u mu?
A
7 ay
işlemci önerisi
sistem toplayacağım. sizce intel mi amd mi olmalı? ağırlıklı oyun oynamayı düşünüyorum. total bütçem 35k.
A
7 ay
Twitter akış yüklenmiyor!
A
8 ay
İnternal linking
Grand theft auto 6
A
8 ay
Dolandırıcılara göz açtırmak istemeyen Instagram, yeni özelliğiyle çapkınları da ifşaladı!
instagram dolandırıcıları fark et özelliği
Sosyal medya devi Meta, Instagram'da artan dolandırıcılık olaylarına karşın "Gözden Geçir" özelliğini devreye aldı. Platforma dahil edilen yeni özellik, şüpheli takip isteklerine karşın kullanıcıları uyarıyor. Ancak dolandırıcılarla birlikte önüne gelene istek atıp DM gönderen Instagram çapkınları da filtreye takılıyor.



Ayrıca Bkz.WhatsApp’a dinlenince kaybolan sesli mesajlar özelliği geldi



"Gözden Geçir" özelliğiyle dolandırıcılarla birlikte çapkınlar da ifşalanıyor



Dolandırıcıların Instagram hesabı çalmak için kullandıkları yöntemlerin başında kullanıcılara sahte mesajlar ve takip istekleri göndermek geliyor. Instagram da yeni güvenlik önlemiyle bu durumun önüne geçmek istiyor. 



İnstagram gözden geçir
Dolandırıcılara karşı geliştirilen yeni güvenlik önlemiyle birlikte; Instagram üzerinden çok fazla Direkt Mesaj atan profillerin dolandırıcı olmasına karşı takip isteklerinin yanında, normal profillerde bulunan "kabul et" butonu yerine artık "Gözden Geçir" butonu yer alıyor.



Kullanıcılar "Gözden Geçir" butonuna tıkladığında ise "Olası dolandırıcılıkları fark et. Dolandırıcılıklar genellikle tanımadığın kişilerden gelen takip veya mesaj istekleriyle başlar. Para veya kişisel bilgilerini isteyen kişilere karşı dikkatli ol'' uyarısıyla karşılaşıyor.



Instagram'ın dolandırıcılara karşı geliştirdiği güvenlik önleminin bu denli dikkat çekmesinin sebebi ise çapkınları da ifşalıyor oluşu. Zira önüne gelene mesaj atıp takip isteği gönderen çapkınlar da filtreye takılıyor ve takip isteklerinin yanında "Gözden Geçir" butonu bulunuyor.


A
8 ay
deneme
grand theft auto 6 iphone 15 ping testi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.