Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
100
Tıklama
0
Öne Çıkarma
seiko5 snxs79j1 snxs79j snxs79 made in japan sıfır garantili
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Sıfır
İ
4 ay
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 seiko5 snxs79j1 snxs79j snxs79 made in japan sıfır garantili
takas yok sertifikalıdır. orjinal kutuludur. parelel italat kitapcıga kaşe imzalı ne oldugu belli olmayan ürünlerden degildir seritfikalıdır . tün dünyada gecerlidir.
saat orjinaldir çin kopyası degildir. SNXS79j1 made in japonya sertifikalı faturalı sıfır saat garanti fatura sertifika var elden teslim mümkün . kullanılmamış ülkemizde de Aydın saat garantisi altında .. diger renkler modellerle kıyaslanamayacak kadar güzel ve özel bir saattir. gel bak incele ödemesini yap al git başka illerimizden almak isteyen önce ödemesini havale/eft /fast ile yollar sonra adresine kargo ile gönderirim yada bir tanıdıgını yönlendirsin elden burdan teslim. sıfır kullanılmamış garantili full evraklı sorunsuz orjinal.
kullanma kitapciginin arkasına kaşe basılıp imzalanan ne oldugu belli olmayan bugun var yarın yok paralel italat ürünlerden degil yetkili distribütör ürünü sertifikalıdır. faturalıdır .
Not : saatin resimleri orjinal resimleridir.
snxs79 snxs79j snxs79j1




< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.