Merhaba, bir mezattan seiko 5 saat satın aldım ootmatik ilk kez kullanıyorum fakat kafamı kurcalayan bir şey var hala çözemedim :) İlk olarak saat 24 de kadranın içindeki gün ve tarih kısmı otomatik değişmiyor bunun ayarlaması nasıl olacak ? Hadi diyelim bunun ayarını yaptık e biz bu saati illaki yatarken çıkartacağız ve duracak sonuçta bu tarih ve gün kısmı saatin çalışmasına göre 24 de atacak bu sefer o ayar yine bozulacak ben mi yanlış biliyorum bu konuda bilgisi olan var mı ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.