M

Onbaşı
24 Şubat 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
M
geçen ay
Sennheiser CX 300S mi CX 80S mi ?
Merhaba, sizce hangisini tercih etmeliyim ? ( https://www.epey.com/kulaklik/karsilastir/170125-431093/sennheiser-cx-300s_sennheiser-cx-80s )

Yani görsel ve linkte de göreceğiniz gibi 2 özellik hariç hepsi aynı... Mesela araştırdığıma göre Ohm değeri yüksek olunca ses seviyesi daha azalırmış yani orada ohm değeri az olan bir adım öne geçiyor ama sürücü çapı olarakta sol tarafdaki öne geçiyor karar veremedim sizce ?


SOLDAKİ: Sennheiser CX 80S SAĞDAKİ: Sennheiser CX 300S


< Resime gitmek için tıklayın >
M
2 ay
Antifriz Motor suyu ve Cam silecek suyu harici
Merhaba Antifriz Motor suyu ve Cam silecek suyu harici akü fren hidrolik yağı ve radyatör gibi yerlere koyulabiliyor mu ?
M
3 ay
2018 Peugeot 308 mi 2021 Peugeot 208 mi ?
Merhaba, normalde 308 bakıyorum fakat son günlerde 208 de gözüme iyi gözükmeye başladı fakat çok detaylı araştıramadım. 208 2021 en düşük ilan 650K dan başlıyor 308 2018 model oda 600K dan başlıyor ama tabi ikiside dip fiyatlar ve büyük ihtimal biraz sorunlu olabilir biraz daha fiyatın yükseğine iyisi bulunabilir neyse sorun bu değil asıl sorum sizce hangisini tercih etmem gerekir iki araçta görüntü itibariyle bana uyuyor mesela daha önceki ilanımda 308 için açmıştım adblue sorunu buji bir kaç kronik sorunu olduğunu söylediler 308 ile 208 bu durumda karşılaştılırsa hangisi daha sorunsuz ? Tabi 208 in daha yenilerde çıkış yılı olması cezbediyor beni.
M
3 ay
Peugeot için 1.2 Puretech mi 1.6 BlueHDi mi 1.5 BlueHDI mi veya ?
Merhaba, daha öncede bir konu açmıştım değerli yorumlarınızı esirgemediniz teşekkür ediyorum, Peugeot 2017 veya 2018 model alacağım kesinleşti fakat hangisini almak icap eder onu tam karar veremedim kullananlar veya detaylı bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok sevinirim. Peugeot için 1.2 Puretech mi 1.6 BlueHDi mi 1.5 BlueHDI  bu 3 model arasından en az sorunla karşılaşacağım model hangisi acaba ? Mesela adblue sorunu olan veya en az olan, beni yakıtta üzmeyecek, hız yapmayı sevmem hızlı olması konusunda sorunum yok, dizel olması önceliğim, donanım olarak zaten bu modellerin hepside işimi görüyor yani vs gibi durumlar diyebilirim hangisini önerirsiniz acaba ?
M
3 ay
Ankara\u0027da Araç için ses sistemi yapan yerler
Merhaba, aslında bir kaç aydır araştırıyorum reklam olur mu bilmiyorum ama carcoval diye bir firma var güzel işler yapıyorlar fakat Ankara'da şubeleri yok malesef bende şahsen şehir dışına gitmeyi düşünmüyorum bu sebepten Ankara'da işi araç ses sistemleri olan ve bu işi takıp bırakmak değilde tüm detaylarıyla birlikte bilen yapan bir firma arıyorum acaba bilgisi olan var mıdır tavsiye edebilceğiniz firmalar var mıdır ? Teşekkürler.
M
3 ay
Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
Merhaba, biraz zaman sonra bir araba almaya düşünüyorum ortalama 750K. Aslında araç ihtiyaca bütçeye göre değişir fakat ben bu iki araç arasında kaldım audi a3 2014 model ( biliyorsunuz 2014 de makyajlandı araç ) diğer bir taraftan 2018 modeol peugeot 308 ikiside bana görünüş açısıdan çok iyi geliyor. İkisinde artıları eksileri vardır bir birlileri göre illaki sizce kronik sorunları bakımından, az yakması ve az masraf çıkartması açısından hangisini tercih etmem gerekir ? Aslında a3 bir belki yarım adım daha geriden geliyor bana çünkü hem modeli daha düşük olacak hemde istediğim bir kaç özelliklik a3de yok tabi birde daha az çok yıpranmış olacak a3 aralarında 4 yaş olacak tercihiniz ne olurdu ?
M
2 yıl
21:9 29 inc monitör arıyorum
Merhaba, 21:9 monitör arıyorum ( r10 üyeliğim vardır ) bu sitede aktif olamıyorum oradada konu açarken bazen donanımhaberden aldım diye alıntı yapıyorlar o yüzden belirttim satan varsa lütfen ulaşabilirse sevinirim.

wp: 0534 315 47 50
M
2 yıl
iphone 12 mini model numarası
Merhaba, internette bir konu vardı iphone modellerinin seri numaraları harfler başlaması gerekiyor diye hatta değişim mi orjinal mi oradanda anlaşılır vs hatta yazıyı bırakıyorum buraya...

  • M – Yeni bir cihaz, genellikle yeni satın alınan cihazlar
  • F – Yenilenmiş bir cihaz, yenilenme sürecinden geçirilmiş bir cihaz
  • N – Değişim cihazı, servis talebiyle yenilenmiş bir cihaz
  • P – Satın alma aşamasında, talep üzerine isim vb. işlenmiş kişiselleştirilmiş cihaz

sorum şu iphone 12 mini alacağım 2. el fakat 2 kişininkide rakamla başlıyor 3 ile yani bu harfle başlama olayı yeni modellerde değiştimi bilgisi olan varmı ?
M
4 yıl
asus x550vc hakkında
Merhaba,

asus x550vc 8gb ram 720M nvidia ekran kartı birde intel var 120 gb ssd var aslında normal kullanımda fazla ağır dosya ile çalışmazsam performansı iyi geliyor bana fakat şöyle bir problem var ben biraz daha iyileştirmek istiyorum bütçe fazla yok malesef düşüncem 12 gb ram yapıp ekran kartını 820M nvidia anakarta monteli olduğu için komple anakartı değiştirmem gerekiyor... Performans bakımında bir sitede gördüm sanıyorum 720M 5.5 820M 6.4 mü öyle bişeydi aslında sorum bu değişimden sonra nasıl bir verim alırım çok bir beklentim illaki yok fakat performans açısından hissedebilirmiyim ? Birde 2. el olarak bu ikisini ne kadara bulabilirim sizce arkadaşlar ?
M
7 yıl
Saç ekim Seyrekliği
edit.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.