Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
426
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Seidon 120 reset problemi.
F
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba, benim şöyle bir sorunum var. Pc ilk açıldığında soğutma üzerinde ki led yanmıyor. Windows açıldıktan sonra 60 dereceyi görünce otomatik olarak pc kapanıyor. Daha sonra her power butonuna bastığımda bir kaç saniye sonra muhtemelen sıcaklık değerinin yüksek olmasından dolayı pc direkt kapanıyor yine. Bir kaç denemeden sonra soğutucunun üzerinde ki ışık yanıyor ve pc normal olarak açılıyor. Anakart üzerinde ki bütün fan çıkışlarını sırayla denedim ama sorunu çözemedim. Soğutmanın içinde ki elektrik bağlantılarında bir problem olabilir diye düşünüyorum. Fakat içini açmak gibi bir şansım yok malesef. Garantisi biten bu ürünü çöpe mi atmalıyım sizce :)



F
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam aynı sorunu bende yaşadım. Pompa bozuk. Çözümü her pc açtığın zaman pompanın kablosunu çıkar tak yaparsan çalışıyor uğraşmak istemiyorsan birkaç sorun daha söyleyip garantiye gönder.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ürünü alalı 2 yıldan fazla olmuş muhtemelen garanti dışıdır. Göndersem bile epey masraf çıkar galiba :( Teşekkürler yardımlarınız için.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
8 yıl
Yarbay

Sanırım su soğutmada Corsair tercih etmek daha mantıklı gibi. Benim 2013'de aldığım H80i vardı. Bayağı arıza vermişti. Vida yuvaları yalama olmuş. hortum girişlerindeki plastikler çatlamış, led çalışmıyordu. Pompa çalışıyordu ama gitme ihtimali vardı. Yurtdışına kargoladım ve 2 hafta sonra elimde yepyeni H80i V2 vardı. Daha önce bu sorunları yüzünden bir daha Corsair almam diye düşünüyordum ama bu müşteri memnuniyeti üzerine H80i V2'yi satıp H100i V2 aldım. Başka marka olsaydı çöp olmuştu elimdeki soğutucu...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.