Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2669
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Şehir bisikleti: Bianchi discovery man aldım.. Düşünenlere tavsiye..
S
8 yıl (435 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Uzun araştırmalar ve yönlendirmeler / tavsiyeler sonucunda kendime v-fren sistemli Bianchi Discovery Man 28 jant 49 cm şehir bisikleti aldım. Bu konuyu açmamın nedeni ise benim gibi 100-110 kg bandında olup, şehir bisikleti tercih ederken tereddütte kalanlara bir fikir verebilmek.

Ben ürünü HB'den %10 indirimle 1088 TL'ye aldım. Kapalı kutuda poşetinde demonte olarak geldi. İçinden çıkan kuponla bianchi yetkili servisinde ücretsiz kurulum yaptırdım.

Bisiklet 185 boy - 108 kg olan beni taşımada zorluk çıkarmadığı gibi ince tekerleğin avantajıyla şehir içinde yağ gibi kayıyor. Kesinlikle şüpheniz olmasın, almayı düşünenlere gözü kapalı tavsiyemdir. Ben bisikleti işe gidip gelirken araç yerine kullanmak ve kısa gezintiler için aldım zira kilo aldı başını gidiyor.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallagitsindostum -- 10 Ağustos 2017; 9:26:10 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl (5542 mesaj)
Yarbay

Güle güle kullanın..

İnce tekerlekli mi? Daha doğrusu, benim bildiğim ve Bianchi'nin internet sayfasındaki görüntüde, kalın ama dişsiz lastik gibi duruyor.

Bir de lastik basınçlarını kontrol ettirmekte fayda olabilir, genelde biraz düşük basınçlı olarak satılıyor.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl (7565 mesaj)
Yarbay

Aynen nedense hep öyle oluyor. Bazıları çok yumuşak bazıları aşırı sert oluyor. sanırım düşük vermesi daha iyi çünkü kendin ayarlayabiliyorsun kilona göre basıncını.




Bu mesajda bahsedilenler: @cfiliz
S
8 yıl (435 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler bütün ayarlarını ve basınç ayarlarını servis yaptı. Yine hb'den 40 TL'ye kızaklı ön sepet aldım, 40 TL'ye km saati aldım, bir de ağır bir çelik kilit aldım zincirli, markasını hatırlamıyorum 90 TL fiyatı.

@hitokiri_johndoesai düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Kaliteli ve sağlam bir bisiklet. Salcano Mostar 700 man düşünüyordum öncesinde biraz daha uygun ona da bakabilirsiniz.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl (7565 mesaj)
Yarbay

maşa modelin nedir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.