Arkadaşlar evimde 2 tane yazıcı var 1 tanesi samsung scx4200 ve 1 tane HP P 1005 her ikisindende çok memnunum ancak..tek sorun yazma işi için yazıcıları bulundukları yerden taşıyıp..usb bağlantısı yapıp..tekrar taşıyıp kaldırmak..evde AİRTİES 5650 usb çıkışlı modemim var ya modem usb üzerinden yada bir tane usb print server çıkışlı hub v.b alsak ağa kablosuz bağlamak mümkün olurmu acaba ? veya nasıl yapabilirim sizce ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.