Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
43
Cevap
5725
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: SCHNEIDER APC BX1400U-GR 1400VA Line Interactive UPS hakkında farklı bir inceleme (3. sayfa)
M
4 yıl
Yüzbaşı

ses seviyesi sıfır diyebilirmiyiz yoksa masada hemen monitörün yanında durunca sesini duyabiliyormuyuz? kasayı sıfır ses olacak şekile getirdim de, şimdi ups ses yaparsa hiç hoş olmaz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 19 Şubat 2020; 1:49:29 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: molella

ses seviyesi sıfır diyebilirmiyiz yoksa masada hemen monitörün yanında durunca sesini duyabiliyormuyuz? kasayı sıfır ses olacak şekile getirdim de, şimdi ups ses yaparsa hiç hoş olmaz.
Merhaba,

Bu ups' i yatak odam da kulanacağım için sessiz olması benim için çok önemliydi, almadan önce çok araştırmıştım, ve isabetli bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum.

yattığım oda ile bilgisayar masam aynı oda da, bu ups de bilgisayar masamın hemen yanın da, yıllardır kullanıyorum, elektrik kesilmediğin de sıfır ses, rahatsız olmuyorum. "Elektrik kesildiğin de gece alarm sesi kapalı olsun" ayarını yapınca da tam oldu.

Sadece, elektrik kesildiğin de yanına yaklaşınca rahatsız etmeyen hafif bir cızırtı oluyor (elektrik kesildiğin de cızırtı sesi çıkarmayan ups yok, ama az, ama çok), bu cızırtı diğer markalara göre en alt seviye de, 2 metre uzakta yattığım yerden duymuyorum. Ups in yanına 50 cm civarı yaklaşınca duyuluyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 19 Şubat 2020; 12:42:33 >

E
3 yıl
Yarbay

Harika bir inceleme / konu olmuş.Ben Mac 2020 modeli için APC 950 veya 1400 düşünüyorum.Sanırım 1400 alacağım.



E
3 yıl
Yarbay

Merhaba.Ben aldım cihazı kurdum.Şu anda kurulu takılı durumda.Yalnız Mac sistem için yazılım uygulama indiremedim ,sitesinde bulunamadı diyor.Ve bir diğer sorunum ise bizim binada sistemde topraklama yokmuş.Çekme dağıtma imkanı yok maalesef doğal olarak.Yalnızca ekeltrik yükünü dağıtmak için 3.kablo ile köprü sistemi gibi bir şey yapıldı.Ne gibi riskler olabilir tahmini olarak ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.