Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Satılık Xbox One 500 GB - 2500TL -
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
G
18 sa.
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 Satılık Xbox One 500 GB - 2500TL -
Kutusu yok, ürünün piano black kısmında çizikleri mevcuttur. Cihazın termal macun değişimi yeni yapılmıştır, bu cihazlardan alacaksanız muhtemelen termal macunları kurumuştur ve fazla ısınıyordur ama bu cihaz termal macun değişimi sayesinde daha serin çalışmakta ve elbette iç temizliğide elden geçirilmiştir. Uzun yıllardır kullanıyorum. Bir üst model Xbox Series S geçtiğim için satışa çıkardım. Bu cihazda red dead redemption 2, GTA 5 ve günümüzde halen daha çıkan bir çok oyunu oynayabilirsiniz.


Fiyatı uygun tutma sebebim ise yanında kol vermeyecek olmam. Kolu bilgisayarımda kullanmaktayım bu nedenle cihazın yanında kol yoktur. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

İstanbul-Ataşehir/İçerenköy elden teslim. İstanbul dışı Havale+ kargo şeklinde yapabilirim. Profilimdeki refernaslarımı inceleyebilirsiniz.

Fiyat 2.500 TL Fiyat sondur, pazarlık için yazmayınız lütfen.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

T
geçen ay
Er

Son fiyat ne dersiniz gardrops uygulamasından alabilirim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

K
7 gün
Er

fiyat takip



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.