Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
214
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILIK SJCAM M10+ (Plus) Gyrolu Wifi Bağlantılı UCUZ Aksiyon Kamerası
İlan Türü : #Satılık
B
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar,

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Ürünü temiz bir şekilde kullandım. Gopro almam sebebiyle artık ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Yanında fotoğrafta gözüken aksesuarları ve iki adet ekstra bataryasını hediye olarak vereceğim.Bütçesini düşünen ve aynı zamanda görüntü kalitesine önem veren sporcular için ideal bir kamera. Youtube'da örnek videolara bakabilirsiniz.

Kameranın artı yönleri; bütçe dostu, iyi video görüntü kalitesi, görüntü sabitleme (gyro), wifi ve android uygulama, oldukça şık kompakt dizayn, batarya, 4x zoom, geniş lens.

Kameranın eksi yönleri; dahili hafıza yok (diğer aksiyon kameraları da aynı zaten, sd kart almak gerekiyor), vasat mikrofon kalitesi, nispeten kötü fotoğraf kalitesi, düşük kalite yıpranmaya müsait kasa.

Yazdığım açıklamayı iyi okuyup değerlendirin, birbirimizi yormayalım . Ürün Gyro özelliğine sahip PLUS modelidir, normal M10 modelinden farklıdır. Türkiye'de sıfırı pek bulunmuyor ama tahminen 400-600 lira civarinda olur, yurtdışı fiyatı 150 dolar. Sattığım ürünün garantisi dışında sıfırdan çok bir farkı yoktur. Ekstradan aksesuarları da hediyedir. Ödemeyi önce havale/eft yoluyla kabul edip sonradan ürünü farklı bir şehre kargolayabilirim. Kargo ücretini ben karşılayacağım .

FİYAT 250 TL





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barua -- 24 Mart 2018; 8:51:40 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.