Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
270
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Satılık GTX 1050 2 GB
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Ekran Kartı : #Ekran Kartı
Kondisyon : #Kullanılmış
J
3 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 Satılık GTX 1050 2 GB
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşlar alacağınız bu kart neredeyse hiç kullanılmamış bir karttır. Komşum 2 sene önce satın aldı maalesef anakartı desteklemediği için kullanamadı ve vatan bilgisayar iade de almadı. Kullanamama sebebi bilgisayarı inanılmaz derecede eski idi.

Son 1 aydır ekran kartım arıza yaptığı için sağolsun bana ödünç verdi ben kullanıyorum. Ben de internette takılmak için ufak tefek oyunlar oynamak için kullandım. Yani 2 senelik bu kartın kullanımı 1 ay falan. Kartın ısı değerleri çok iyi en fazla 67 C yi gördü.

Komşum maalesef bilgisayar dan hiç anlamadığı için bilgisayarına kart uymuyor diye bir yere gönderiyor orada kartın kutusunu ve faturasını geri göndermiyorlar. Klasik esnaf kafası vatandaştan ne koparırsam kardır...

Alıcısına hayırlı olsun çok ufak bir pazarlık payı vardır. Resimler temsilidir kart kasam da takılı olduğu için düzgün bir resim alamadım ama gelecek kart aynıdır ve aynı temizliktedir.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

J
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Kart forumdan arkadaşa satılmıştır hayırlı olsun. @ukayl06


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ukayl06
U
3 yıl
Er

Teşekkür ederim, sağolun.




Bu mesajda bahsedilenler: @JRache
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.