Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
141
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Satılık Apple Iphone 5S 16GB [400 TRY]
Şehir : #Samsun
Renk : #Beyaz
Model : #iPhone 5S
Kapasite : #16 GB
İlan Türü : #Satılık
Apple : #Cihaz
Kayıt Durumu : #Kayıtlı
Kondisyon : #Kullanılmış
A
3 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 Satılık Apple Iphone 5S 16GB [400 TRY]
Elimdeki telefonu model yükselttiğim için satıyorum. Kutusu mevcut olup sadece kutu ve cihaz verilecektir. Ürünün üstünde deformeler mevcuttur. Takıntılı olduğum için bataryasını değiştirmedim. Cihaz kesinlikle işlem görmemiştir. Çalışmayan aksamı yoktur. Bataryası doğal olarak yeni bataryaya göre hızlı tükenmektedir. Her türlü teklif ve görüşlerinizi konu altına veya özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.

Ürün hakkında anlaşmaya varıldıktan sonra önce EFT işlemi sonra kargolama işlemi yapılacaktır. Dileyen olursa Samsun/İlkadım mevkiinde istediği yerden ürünü elden teslim alabilir.

Görseller:

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

F
3 yıl
Er

Iyi satışlar dilerim, 330tl sizi üzmezse alabilirim cihazı, elimde 5s anakartı var içinde veri almam gereken, onun için alacağım kısmet olursa, tekrardan teşekkürler iyi satışlar dilerim. Ayrıca ilan bana göre forumdaki nadir rastlanan şeffaf içten ve forum kültürü tarzında olmuş, bu konuda da sizi tebrik ediyorum.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Ürün @Wesley Benjamin Sneijder nickli forumdaşa satılmıştır.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.