Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
701
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şarj Sorunu
M
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Ben 16 gb modelini aldım, alalı 2 hafta falan oluyor ancak iki seferdir şöyle bir şey başıma geldi. Telefonun şarjı atıyorum %50 civarındayken gece komple kapatıyorum ancak sabah açtığımda %20 olarak açılıyor. Yani 20'lik bir kısmı yemiş gibi görünüyor. 2 defa yaptı bunu. Kapalı olduğu halde bu şarjın gitmesinin sebebi sizce ne olabilir, yardımcı olursanız sevinirim.



K
10 yıl
Yarbay

Batarya sorunu olabilir,servise gönderin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Onbaşı

İlk Önce Bataryayı Kontrol et herhangi bir şişme var'mı diye .. eğer varsa servise gönder kısa sürede alırsın eğer yoksa ki muhtemelen vardır o zamanda telefonda bir virüs gibi bir şey , telefon kapalıyken bile şarj yiyordur ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

cevaplar için sağolun arkadaşlar. bir kere daha aynı şeyi tekrarlarsa servise götüreyim o zaman. telefona extra bir şey yüklemişliğim de yok. google play'den bir iki oyun falan onlar da şu meşhur olan oyunlar zaten.

MBerkeD bataryada herhangi bir şişme yok dostum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.