Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
1647
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: SARI SİTENİN DOMAİN SÜRESİ DOLMUŞ (2. sayfa)
Y
geçen yıl
Yarbay

Nasıl yani?Fiyatları şişmiş ikinci el ilanlar şimdi amerikanın elinde mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
geçen yıl
Binbaşı

Sorun büyük olmasa, şimdiye çoktan çözülmüştü.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
geçen yıl
Yüzbaşı

Fena patladılar. Sorun büyük olmasa çoktan çözülürdü. Nasıl böyle bir amatörlük yapmışlar anlamak mümkün değil. Başka bir şahıs/firma tarafından satın alındığı iddiaları yalanmış güya. Resmi açıklama yapmışlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
geçen yıl
Binbaşı

Açılmış sayfa.



K
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sayfa acilmis. Herhalde satin aldilar domaini



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
geçen yıl
Binbaşı

Şeffaflıkta kamuda olduğu gibi özel sektörde de rezil bir haldeyiz. Millete bin bir türlü komple teorisi ürettireceğine birkaç cümlelik bir açıklama yapsa ne olur sanki!



B
geçen yıl
Yarbay

arkadaşın da söylediği gibi domain'in parasını son gününe kadar bir sebepten ödemesen bile ek süre veriyorlar, yine alıyorsun ama ufak bir ceza ödüyorsun. ama öncesinde defalarca uyarı maili alıyorsun. sahibinden.com gibi bir yer böyle bir hata yapmaz, yapsa da sıkıntı olmaz. başka bir teknik sorun olmuştur. bunun bile maliyeti büyüktür gerçi, iyi zarar etmişlerdir kardan.




Bu mesajda bahsedilenler: @Kaygerya
K
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

evet ülkece hindistan kallitesinde hizmet verip , tailand parası tutarında ama anglosaxon hizmeti almak istiyoruz. zaten ülkenın en buyuk problemı bu. herkes elini vicdanına koysun her işi olması gerektiği kalitede yapabiliyor musunuz ?

yani bir işi yaptıgınızda bu iş benım kalitemi yansıttı/yansıtmadı diyebiliyor musunuz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.