Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 3 mobil kullanıcı
2
Cevap
43317
Tıklama
0
Öne Çıkarma
şap olduğunu nasıl anlarız
İ
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ben bir özel yurtta kalıyorum. arkadaşlar basit bir deney yapmış ve yemekte şap olduğu sonucuna varmışlar. sizden ricam bunu evlerinizde deneyip sonuçlarını paylaşabilir misiniz? deney şöyle bilenler vardır zaten salçalı suyu olan bir yemeğin ya da çorbanın dibinde kalan suya (yani derin olmayacak su) tuz döküyoruz küçük bir tepe oluşturacak şekilde. sonra üstüne biraz limon suyu sıkıyoruz. mor-mavi bir renk alırsa sonuç pozitif oluyor. bunu evde hiç denemedim yurtta pozitif çıktı. siz bir zahmet evde deneyip sonucunu söylerseniz testin doğruluğu hakkında fikir sahibi olabilirim. şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



V
11 yıl
Yüzbaşı

Yemege niye şap koyarlar biliyoruz. Genelde askeriyede şap koyarlar ama bir ise yaramiyor. Kendimden biliyorum. Kafana takma.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
11 yıl
Yarbay

Kuran kursunda yurtta kalırken koyyolardı ilk kez orda öğrenmiştim . Ama haftada 1-2 kez ve her çarş. Biber dolması çıkıyordu onda kesin var diyorlardı kimse yemiyordu nedense ama ben gömüyordum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.