Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4054
Cevap
457973
Tıklama
63
Öne Çıkarma
Cevap: SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (8. sayfa)
E
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Her defasında dile getiriyoruz bunuda asla söylemekten çekinmiyoruz , biz samimi olarak dürüst şekilde donanıma yaklastık donanımda sağolsun firmamızı e-ticaret alanın da sıfır noktasından tepeye cıkardı bunu donanım yaptıgını bılıyoruz bu yüzden 1+1 yaptıgımız günkü samimiyetle aynı şekilde devam ediyoruz ,Bu Firmada Şahsi olarak çalıştıgım sürecede bu çizgide devam edicez ve her zamanda donanıma özel farklı fiyat yapıcaz :))
Tekrardan memnun kalmanız dileğiyle ,teşekkürler :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TiRaNTx
W
5 yıl
Er

Ayakkabıcı olarak bizi sasirtabileceginiz başka bir konu basliginiz kaldı mi gerçekten merak ederek soruyorum 😶
Bu arada kadın her şeydir 😍



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl
Yüzbaşı

Keşke o konuda da siz duyar kassanız, kendi konunuzda. Keşke siz de bir şeyler üretip ülkeye, ekonomiye destek olsanız. Keşke herkes bu kadar duyarlı olsa da öyle konuşsa...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @carpenokte
L
5 yıl
Yüzbaşı

M900 için şunu yorumlayabilirim, tabanlığın yüksekliği fazla olduğu için, ayağınızdaki ayakkabının biraz daha sıkmasına sebep oluyor. Ayakkabı ayağınıza tam oluyorsa M900 kullandığınızda sıkacaktır. Özellikle taraklı ayaklar için konuşuyorum.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar :) Kampanyaları oldukça cesitlendirdik ve ileriye dönük sürekli değişim yaşadık içeride ve şükür bu noktalara geldik tamamen kullanıcıları dinleyip istişare ederek bu noktalara ulaştık ,yaptım oldu değilde danışıp sonrasında iş yapma mantığına giriştik sonuçta gayet güzel oldu ,kimseyi kandirmadan dolandirmadan ve samimiyetle ilerleyebilmeyi hem donanım habere hemde meslektaşlarımiza ispatladigimizi düşünüyoruz inşallah bundan sonrada hep bu şekilde ilerlemeye calisicaz 😊

Not:Ürünler kötü olabilir açılabilir hatta parçalanabilir tamamında iade aldık veya değişim yaptık kimseyi senin hatan alamayız demedik ve olabildiğince müşteri lehine kararlar aldık bu yüzden alnimiz ak bir tane dahi kullanıcı bizi dolandırdı veya sonradan ilgilenmedi diyemez buda bizim en büyük başarı kriterimiz olarak görüyoruz 🤗





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 7 Kasım 2019; 20:37:5 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @teen wolf
W
5 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: esnekadim

Arkadaşlar müsadeniz ile yarın sabahtan yazılanlara cevap verıcez , sıparıste ekleme degısım olursa pm den mesaj bırakmanız yeterlı olacaktır herkese keyıflı alışverişler dileriz
N11 gibi çöktü ya la



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
4 yıl
Yüzbaşı

klasik türk firması biraz popüler olup tutulunca fiyat 2-3 katına çıkmış. daha önceki dh kampanyasından almıştım memnundum tekrar alayım dedim de bu uçuk fiyatlarla mümkün görünmüyor. Malum markayla arasında fiyat farkı kalmamış.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Er
Konu Sahibi

1 Çift Tabanlık +Çay +Sohbetle Bedavaya Kapatırız




Bu mesajda bahsedilenler: @balci1987
E
4 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: agmerhamto

satın aldıktan 2 ay sonra tabanliklarin bir ciftinde üretim hatası sebebiyle eklem bölgesinde çatlaklar oluşmuştu, çok hızlı bir şekilde beni memnun edip yardımcı oldular. Sanus'tan alışverişe devam.

not: mesaj satıcının ivedilikle memnuniyetimi sağladığı için düzenlendi.
Merhabalar , M900 modelimizde azda olsa eklem bölgelerinde çatlama şikayeti alıyoruz bunun iki temel sebebi var :1. Kullanıcının ayakkabısından kaynaklı iç bozukluklukla birleşince tabanlık çatlamalara sebebiyet veriyor diğer sebep ise tamamen Sanus tabanlıktan kaynaklı oldugunu gördük, sizdeki durumda anlattıklarınızı baz alırsak üretici hatası olmuşa benziyor, Tabanlıkları her gün çıkartıp havalandırmanız da ayrıca dikkatli baktıgınızın göstergesi sizden ricamız iade talebi acıp ücret iadesi noktasında yardımcı olmak istiyoruz PM den dönüş yapar mısınız :)



E
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Kampanya Katılım Sağlayan Herkese Teşekkür Ederiz Tekrardan 81 ilin 75 İline Ulaşabildik Dün Geniş Bir Katılım Sağlandı ,Siparişlerin Tamamı Sabah Erken Saatlerden Başlanarak Hazırlanmaya Başlandı Bugün %80 ve Üzeri Çıkışların Yapılmasını Hedefliyoruz Kalan %20 ise Özel İStek Olan Arkadaşlar Onları Sonlara Aldık Stok Durumuna Göre Çıkışlar Yapılcaktır Olumsuz Olması Durumunda Tek Tek Kişiler Aranıcak ve Bilgi Verilcektir :)

NOT: An İtibariyle Özel İstekleri Kabul Etmiceğimizi Belirtmek İstiyoruz Sistemden Tüm Çıktılar Alındı Müdahale Şansımız Bitmiştir Anlayışınız İçin Teşekkürler :)



< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 14 Aralık 2020; 5:33:12 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Yarbay

size söz; eğer bir gün zengin olursam 6 adet alıcam sizden hocam :)




Bu mesajda bahsedilenler: @esnekadim
E
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Sizin nazarınızda herkese yazmak istiyorum bu slogandaki tek amaç Her gün ama her gün öldürülen, vahşice katledilen kadınların bu denli görmezden gelinmesi ve satış ile birlikte binlerce kişiye her ay bu sloganı gerek irsaliyemiz de gerekse ana sloganlarimiz da en üst yerde tutuyoruz ve tutmaya devam edicez, buradan para devşirme gibi bir niyetimiz yok müşterilerimizin %80 erkek bir kitle ve böyle bir kitleye böyle bir slogan ile dönüş yapmaktan gurur duyuyoruz , 1 kişi de bile bir etki bıraksa ve bir nebze vazgeçme hissi verdiyse bize yeter fazla bile..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mahmut716
E
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar Hayırlı Bayramlar öncelikle ,kampanya zamanlarında konu başlığını guncelleyip ilgili fırsat konu içeriğinde detaylı şekilde paylaşıyoruz her zaman yaptığımız gibi satılan bir üründen sonra yorumlara açık olduğumuz için bir sonraki kampanyaya kadar hakkında kelimesi kullanıyoruz ki sattıktan sonra sorun olursa burada olduğumuzu bildirmek amacıyla burada art niyet yok tam aksine satılan ürüne sahip çıkma söz konusu ve eleştiri herkese açık olması için burada tutuyoruz , ara ara yapılan tüm kampanyalarda bu konu başlığından güncelleme yapıyoruz ve bayram sonrasında tek fiyat uygulamasına geçip güzel bir kampanya ile çok yakin zamanda stok sıfırlamaya geçiyoruz kendi sitemizden bir kampanya ile konu başlığı güncellenecektir takipte olan diğer arkadaşların bilgisine 😊



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @OkumadanAlma
F
3 yıl
Çavuş

Ben de daha önce 2,3 defa alışveriş yaptım, bir alışverişimde aldığım çift ayakkabının teki sıkıyordu, fabrikasyon üretim sonuçta, iletişim kurduk sorunsuz değiştirdiler, ben onlara gönderdim, onlar bana benim gönderdiğim ulaşmadan göndermişti bile, daha sonra yine annem için bir ayakkabı aldım, ayakkabı eve gelince annem beğenmedi, yine iletişim kurduk, daha pahalı olan bir model ile fark almadan değiştirdiler annenize hediyemiz olsun dediler. Güvenilir firma.
Şimdi yaz geldi, bambu patik çorap kampanyası olmuş ama kaçırmışız, olursa tekrar almayı düşünüyorum, 6 çorap şuan 80 lira görünüyor sitelerde. 50 lira bambu için ideal satış fiyatıdır diye düşünüyorum keşke hep 50 lira olsa



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Çok haklısınız bu pahaliliktan dolayı Sanus marka ile ürettirip sattığımız satışlardan geri çekilme kararı kaldık ürünleri pahalıya daha fazla satmak istemiyoruz ve ilk etapta ayakkabı satışlarını 3 ay içerisinde komple kapatıyoruz bir sonraki sene içerisinde fiyat artışları devam etmesi durumunda çorap satışlarında kapanması söz konusu ,gelir seviyesinin artmaması ama giderlerin bu denli yüksek olduğu bir dönemde satış yapmaktan gerçekten hiç memnun değiliz ..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @wesile
M
3 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

Bu mesaj silindi.
Bu konudaki tek rahatsız edici şey sizin bu slogandan rahatsız olup bu mesajı yazmış olmanız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

Bu mesaj silindi.
Benim size yazdığım mesajda sloganın içeriğine dair tek bir yorum yoktu, dikkatli okuyun bu mesajda da olmayacak, zira bu haddime değil...

Bakın anlamakta zorlandığınız nokta şu beyefendi: Benim itirazım sizin herkese müdahale hakkı hissetmeniz, insanları şekillendirme çabanız, üstten bakışınız ve kibriniz. Tekrar ediyorum, bu forumun bir kontrol mekanizması var, görevlisi siz değilsiniz, her konuya girip "sen şunu şunu söyleme, ama şunu söyleyebilirsin" deme gibi bir hakkınız bir üstünlüğünüz yok.

Ayrıca lütfen elinizden geleni ardınıza koymayınız, gerekirse size özelden kimlik ve adres bilgilerimi iletirim. Bekliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Eski Fiyatlar çok zor gibi ancak amazon gerek komısyon gerekse kargo ucretlerınde oldukca uygun duruyor o tarafta bır calısma yapmayı düşünüyoruz , komısyon oranları %10, kargo ucretleride 5-7 Tl civarında şu an bunu fırsata çevirip dip fiyatlardan bir çalışma yapmayı hedeflıyoruz şimdilik tüm platformlarda 50 TL den aşagı satamadıgımız M300 modeli Amazon tarafında 29,90 TL satışa cıktık üstelik aynı kar marjı ile diger ürünlerde de bu tarz bir çalışma yapıcaz ilerliyen günlerde :)


https://www.amazon.com.tr/dp/B09MNFVJPP?ref=myi_title_dp&th=1





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 19 Ocak 2022; 16:40:2 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @nike35
T
2 yıl
Yarbay

Kadın Yaşamdır Yaşama Dokunma !!!

Bu ne şimdi Ayakkabı firması mısınız STK mısınız ?
Duyar kasmanıza ne gerek var ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.