Konsolcu arkadaslara mujde diyebiliriz. Telefondaki live translate ozelligi tvlerede geliyormus veya gelmis. Baktimda telefondaki live translate ozelligine turkce destegi 5-6 ay once gelmis. Orjinal ceviri gibi olmasada bir cok oyunda bize gercekten cok yardimci olur.
Acaba sesi mi ceviriyo yoksa yaziyi mi onu merak ettim.
Konu hakkinda daha cok bilgisi olan varsa yorumlara beklerim takipcisi olucam.Tv secimimi direkt etkiler.
Vay be çok iyi teknoloji. Sony’den böyle direk oyun anında translate edecek bi teknolojiyi mesela Türkçe olmayan oyunu o anki İngilizce den Türkçeye çevirecek bi Ai bir teknoloji beklerken yıllarca Samsung’tan gelmesi harika lakin bi o kadarda tuzlu olur şu an ki koşullarda.
Hocam 2024 model ve ustu icin konusuluyo normal oled tvlerde yeni nesillerde gecerli olacak sanirim. Normal bi yazilim guncellemeyle gelir veya geldi. Muthis olur gercekten oyuncular icin.
Live translate özelliğini telefondaki kamerayı kullanarak kullanıyoruz. HDMI den gen görüntü nün Samsun TV deki bir uygulama ile aynı anda çalıştırılabilir olacağını düşünmüyorum. Bu özellik sanırım TV de yayın izler iken geçerli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 27 Nisan 2025; 11:20:33 >
aynen öyle zaten açıklamasında yazıyor şuan sadece karasal yayın izlerlen kullanılacak bir özellik ama iyidir yinede bir öncü yani kısa zamanla gelişir
Acaba sesi mi ceviriyo yoksa yaziyi mi onu merak ettim.
Konu hakkinda daha cok bilgisi olan varsa yorumlara beklerim takipcisi olucam.Tv secimimi direkt etkiler.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >