Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
10
Cevap
3110
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Servisi Kötü Alırken Dikkat edin...
T
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar samsung genel merkezin numarası ve mail adresi lazım acil olarak.Serevis ile ilgili şikayetim var arızayı tespit etmemek ve ürünü yenisiyle değiştirmemek için beni oyalıyorlar çağrı merkezini aradım onlarda vermek istemediler.Lütfen arkadaşlar yardımcı olan olursa çok makbule geçecek.Sol kısımda yükaltında aşarı ısınma ve oyunlarda donma makinanın kitlenmesi gibi sorunlar mevcut.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



T
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,
06.11.2009 tarihinde vatan bilgisayardan r620 js01 modeli samsung marka bir dizüstü bilgisayar aldım.Ürünün sol üst kısımında yani klavye üzerinde yük altında ve oyunlarda aşırı ısınma ve donma, makinanın kitlenmesi gibi sorunlarla karşılaşmam sebebiyle 04.12.2009 tarihi itibari ile İstanbul Bakırköy İncirli servisine gönderdim.
Ürün kayıt işleminde başlayan düzensizlikler servis arıza tespit aşamasında da devam etti.Karşılaştığım ve mağdur bırakıldığım sorunlar:
1-Servis fişine bütün uyarılarıma rağmen adres bilgilerim yanlış yazıldı.
2-Servis fişinde arıza kaydı kısımına söyeldiğim ve belirtiğim sorunlar yanlış yazıldı ve bende kalemle üzerine değişiklik yaparak düzeltmem söylendi.
3-Ürünün üzerinden etiketleri bile çıkarılmamış ve herhangi bir çizik veya darbe olmamasına rağmen, not kısmına ''muhtelif çizikler var '' ibraresi yazıldı.
4-Teknik servisten bir kişi beni arayıp ürününüzü sabahtan akşama açık bıraktık ısınma göremedik diye bir bilgi verdi.Bende sorunun yük altında ve özellikle oyunlarda meydana geldiğini aşırı ısının elimi rahatsız edecek derecede artış gösterdiğini belirttim.Servis sorumlusu bu açıdan bakmadıklarını ve konuya hakim olmadıklarını gösterdi.
Servis çalışanlarının yetersiz olmaları ve kayıdı alan kişi ve kişilerinin konu hakkında yeterli donanıma sahip olmadığı için ürünüm 10 gündür serviste ve hala çözüme kavuşmadı.Yeni ürünle değiştirmemek için sürekli oyalıyorlar.
Çağrı merkezi konu hakkında bilgi sahibi olmadıklarını belirtti.Samsung genel merkez numarası ve mail adresini hiçbirşekilde vermiyorlar.
5-15.12.2009 tarihi itibariyle servis müdürü ve servis çalışanlarıyla görüştüm ısınmayı ve donmayı tespit edemedik dediler.Bende üşenmeyip ürünü yanlarında açtım ve oyunlardan birini oynayarak makinanın donmasını ve sol üst kısımdaki ısınmayı gösterdim şaşırdılar yinede biz test etmiştik bulamamıştı dediler ve sorunumu çzömediler.

Sizden yardım bekliyorum.

Saygılarımla.

Üstteki yazıyı inglizce olarak çevirip bana yollayacak arakdaş var mı acaba? yurtdışındaki samsung mail atıcam bilsinler türkiyedeki samsungların durumunu bosşuna arge için ugraşmasınlar.
Genel merkezin numarasına bir türlü ulaşamadım.Ulaşırsam işim anında çözülecek diye umut ediyorum öteki türlü mahkeme işi çok uzayacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar samsungtan çöp bile almayın bakırköy servisinden uzuak durun teknik destek yok çünkü.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
16 yıl
Yarbay

senin başına böle bir sıkıntı geldi diye bütün firmayı karalama.. hem ayrıca ürünü aldığın yere neden götürmedin 30 işgünü dolmamış


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
16 yıl
Yarbay

quote:

@tomacco
Genel merkez numarasını veya mailini bilen varsa benimle irtibata geçsin lütfen rica ediyorum herkese.

Kolay gelsin TEL: 82-2-2145-2114. FAX: 82-2-2145-3114

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Dostum çok saol bu çok işime yarayacak.Türkiyede ki merkez numarasını sormak istemiştim bu da güzel oldu.Maillleri var mı bu adamları ingilizceye çevirdim burda koyuncu ve servisleri şikayet edicem ürün satıyorlar arkasında dursun koreliler biraz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
16 yıl
Binbaşı

teknosa veya vatan gibi bu ürünü satan büyük mağazalardan birine sorarsanız istediğiniz telefon ve maili verirler diye düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

malesef onlar bilmişyorlar çağrı merkezide numarayı saklıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
16 yıl
Binbaşı

@tomacco bakırköy servsinin nesi var acaba benim laptopda ufak bir sorun var onun için götürecektim senin yorumun beni tedirgin etti


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam içerisi çok kötü ap toplar üst üste koyulmuş yığınla duruyor.Servis çalışanlarından menun değilim test ettik diyorlar durum raporu bile vermediler.Müdürün yanında arızayı gösterdim adam normal dedi.Yani çözüm üretmiyorlar sorun yaratıyorlar.Benden söylemesi merkez servisine götür istersen senin ürünün distribütörüğ hangi firma koyuncumu onları ara sorunu anlat onların merkez servis sanırım üsküdarda.Ben bir daha bakırköy servisine gitmem yukarıda ki metinde madde madde yazdım yaptıkları yanlışları bir oku kararı sen ver orda abartı hiçbirşey yok yazdıklarımda.Az bile yazdım aşağıda çalışan iki kız var biri sanırım okuma yazmayı yeni öğrenmiş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
16 yıl
Yarbay

Forum anlaşması 16.madde.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.