Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1373
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung S4 Ekran çercevesi değişimi Yardım.
F
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Samsung S4 telefonumun ekranın hemen yanındaki parlak çercevesi soyuldu servise gösterdim komple ekranın değişmesi gerektiği bilgisini verdiler fiyat olarakta 400 küsür bir fiyata değiştirebiliceklerini söylediler yan sanayi ekran taktırmak istemiyorum görüntü farkı olmasından endişeliyim . Telefonumda ekran ile ilgili bir problem yok acaba kendi orjinal ekranını kullanarak ekran cercevesi değişimi olabilirmi tecrübesi olan bilgisi olan bu konuda yardımcı olabilir ise çok sevinirim teşekkür ederim.



T
9 yıl
Yüzbaşı

Degismez kilifli kullancan gozune gozukmeyecek



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
9 yıl
Yarbay

Garantisi devam ediyor mu ? Kenar çerçevedeki bölüm eğer düşme sonucu oluşmadıysa, garanti kapsamında değiştiriliyor.


Ayrıca, *#0*# yaptığınızda red blue ve green kontrol bölümlerini açtığınızda, ekranda bir gölgelenme var mı ? Özellikle blue da belli oluyor. Eğer var ise garanti kapsamında ekran de değişiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Feel_it
O
9 yıl
Er

ISTANBULDA ISEN SİZİN EKRANI ALIP KOMPLE ÇERÇEVELI SIFIR EKRAN VERIYORUZ 200 TL FARK ALIYORUZ MONTAJ ÜCRETSİZ GLASS TEMPERED KIRILMAYI ONLEYICI CAM FILM HEDIYE





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurelektronik -- 12 Şubat 2015; 19:29:25 >

L
9 yıl
Çavuş

öyle kullanın muhtemeln darbe var ekran panelınde o yüzden garanti ücret vermiştir kılıflar işinizi çözer s4 için çerçeveler var onlar hem daha şık yapar hem soyulmaları gostermez




Bu mesajda bahsedilenler: @Feel_it
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.