F

Yüzbaşı
29 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
120 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
geçen yıl
NZXT N7 Z390 Anakart Bios backup
Merhaba arkadaslar

NZXT N7 Z390 anakartım var Clear bios tuşu ile manuel olarak bios unu sildim yeni bios atıcam ama bir türlü beceremedim istanbul civarlarında bios yükleye bilicek bi arkadas var mı yardımcı olabilicek

< Resime gitmek için tıklayın >

fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
3 yıl
Yurtdışından Cam kasa getirtmek NZXT
Merhaba Arkadaslar,

NZXT 510 Elit beyaz versiyonunu almak istiyorum malum Türkiye'de yok bu cihaz fakat Amerika da - Ukrayna da - Almanya da - Rusya da - arap ülkelerinde - çin de bu kasa mevcut ve hatta bossbilisim -ubuy - nanokatalog - newegg gibi sitelerde de var aslında fakat ne kadar güvenilir bilemiyorum yorumları pek iç açıcı değil.
Hatta amerikapostam gibi şirketlerle de görüştüm açıkçası çok fazla bir fiyat çıkartılar gümrük vergi kargo vs ürünün fiyatının neredeyse iki katına denk geliyor.
Bu kasayı nasıl getirtebilirim öneriniz var ise yardımcı olursanız sevinirim.
Kasa nın her yeri cam olduğundan dolayıda çekincelerim var kasayı getirtsem kutunun içerisinden kırık çıkma olasılığı da var sanırım, nasıl bir yol izlemeliyim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
F
7 yıl
Seat Leon 1.2 DSG Style için fiyat alanlar !
Merhaba Seat Leon 1.2 DSG style paket'e ek Plus paket büyük jantlı 65.000 tl istanbul da fiyat aldım diğer araştıran arkadaşlar varsa aldıkları fiyatları paylaşabilirler mi ?

< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
Burun Estetiği olmuş arkadaşlar...!!!
Daha önce burun estetiği olmuş arkadaşlardan yardım bekliyorum!!! . Bir çok yer ve doktor öneriyorlar kimileri de o doktoru kötülüyor iyice araştırma yapmadan burun estetiği olmak istemiyorum.

Daha önce ameliyat yapmış hastaları ile konuşmadan bir doktora güvenilerek nasıl bir sonuç elde edilir ?

Doğru doktor ? Doğru ameliyat ? Doğru hastane ? seçimine nasıl ulaşılır ?

Herkez ucuza kaçılmasın diyorlar sonucta 1 kere oluyorsun diyorlar fiyatlar 2500 - 4000 - 10000 diye gidiyor yüksek meblalar bunlar.
Boğaziçi hastanesi ile görüştüm - estaworld ile görüştüm - bağdat caddesindeki bir klinik ile görüştüm en uygunu boğaz içi idi ama hakkında çok şikayet duydum şimdi bu zor bir karardan bana yardımcı olabilicek arkadaslara çok teşekkür ederim şimdiden.

< Resime gitmek için tıklayın >
F
9 yıl
Burun estetiği - rhinoplasty - zor seçim.
Burun estetiği için önemli olan edindiğim bilgilere göre ilk doktor seçimi, yapmış olduğu ameliyatlar vs.. 3 ay önce burun estetiği olmaya karar verdim internet üzerinden çok fazla araştırma yaptım estaworld de op. Dr. volkan serdar otrakçı ile bir görüşmem oldu sağ tarafta kemik ve sol tarafta et olduğunu bildirdi burnumun neye benziyeceği ile ilgili bir resim de sundu fiyat olarak 6.5 den 5.5 e kadar indiler şimdi hastane olarak ve ilgilenmeleri açısından çok beğendim fakat korkularım sürmekte eskisi burnumu mumla aratmalarından korkuyorum 1 kere ameliyat olmak istiyorum bu konuda tecrübesi olan arkadaslar yardımcı olanilirlerse çok memlun olurum ..
F
9 yıl
Trust WB-3250P WEB CAM problemi
Trust WB-3250P WEB CAM var Windows 7 64 bit kullanıyorum Aygıt yöneticisinden cihazı görüyor ama driverı hiç bir şekilde bulmuyor kendim indirdim fakat usb den görmüyor ne yapacağımı şaşırdım her yolu deniyorum ama nafile yardımcı olabilicek var mı bunu nasıl çalıştırabilirim ?
F
9 yıl
Cooler master GX650 fan değişimi
Cm Gx650 psu var fanı oldukca rahatsız ediyor değiştirmek istiyorum fanını. Elimde degiştirmek için coolermasterın bir fanı daha var tlf-s12-er-gp yalnız bu fan 3 pinli psu nun fanı 2 pinli bunu nasıl baglayabilirim psu ya yardımcı olursanız cok sevinirim
F
9 yıl
Samsung S4 Ekran çercevesi değişimi Yardım.
Samsung S4 telefonumun ekranın hemen yanındaki parlak çercevesi soyuldu servise gösterdim komple ekranın değişmesi gerektiği bilgisini verdiler fiyat olarakta 400 küsür bir fiyata değiştirebiliceklerini söylediler yan sanayi ekran taktırmak istemiyorum görüntü farkı olmasından endişeliyim . Telefonumda ekran ile ilgili bir problem yok acaba kendi orjinal ekranını kullanarak ekran cercevesi değişimi olabilirmi tecrübesi olan bilgisi olan bu konuda yardımcı olabilir ise çok sevinirim teşekkür ederim.
F
9 yıl
Iphone herseyle takas isteyenleri gördükte bu ilan da ne :)
F
10 yıl
Clash of clans 64 lvl Tırmanmaya devam
64 lvl köyümün dizaynı tamamen bana ayittir Yorumlarınızı bekliyorum

< Resime gitmek için tıklayın >


http://hizliresim.com/p40pja
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.