Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
700
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Pişmanlıktır! Teknik Servis Rezaleti.
P
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba,

Geçen hafta SAMSUNG 75Q9FN televizyon satın aldım. Bu televizyon için 29.999 TL para ödedim.
Pazartesi günü kurulumu yaptılar. Salı günü One Connect cihazının aşırı ısındığını hatta yangın çıkartma ihtimali olduğunu fark ettim. (Ethernet kablosu sıcaklığından eridi)
Hemen Samsung Müşteri hizmetlerini aradım. Konuyu anlattım. 4215202609 numarasıyla bana acil teknik servis gönderileceğini söyledi.
Bugün 14:00'da yine müşteri hizmetlerini aradım ve hiçbir teknik servisin beni aramadığını söyledim. Telefondaki kişi servisin beni arayarak 24.09.2018 tarihinde geleceğini onayladığımı söyledi.
Beni kimsenin aramadığını kendilerine ilettim. Öncelikle acil kayıt açılan ve durumun detaylarını yazdığımız halde servisin beni aramadan kafasına göre pazartesine randevu vermesi skandal.

30 bin tl para ödüyoruz hizmet sıfır. Üstüne bozuk one connect cihazı satıyorlar. Yangın çıkarsa ciddi şekilde kendilerine dava açacağım.

Samsung almadan önce 50 kere düşünün paranız boşa gitmesin.



B
6 yıl
Yarbay

Iyi kotu bir teknik servisi var lg nın o da yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
6 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Iyi kotu bir teknik servisi var lg nın o da yok
Samsung genel müdürlüğünden telefon ettiler. 1 saat içinde sizi acil bayi arayacak bugün gelecek dediler. Yine kimse aramadı. Bundan dolayı teknik servis var diyemeyiz sanırım :)



P
6 yıl
Er
Konu Sahibi

Hala servis bekliyorum! Müşteri hizmetleri berbat, Servis zaten ortada yok! Paramızla rezil oluyoruz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.