Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
739
Tıklama
0
Öne Çıkarma
samsung mu philips mi ?
A
19 yıl (15 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar ben 37 inch lcd düşünüyorum iki model arasında kaldım SAMSUNG 37S81B VE PHİLİPS 37PFL5322 kullanan arkadaşlar veya bilgisi olanlardan yardım bekliyorumm...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



H
19 yıl (1796 mesaj)
Binbaşı

Bu linkte üst modellerinin kıyaslanması var, belki bir fikir verebilir..

bunun dışında da forumda kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. kolay gelsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
19 yıl (514 mesaj)
Yüzbaşı

valla ikisinide git gör yanyana ondan sonra karar ver diyecem neden dersen hani beyonce la jennifer arasında seçim yapmak gibi birşey :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl (127 mesaj)
Teğmen

ben de samsung 40r81 var cok memnunum harika görüntü var.fakat phılphs in en kötü yanı pc girişi yok eger lcd yi bilgisayara falan bağlamak istiyorsan yeterli performans alamıyabilirsin. phılphs te lcd yi bilgisayara baglamak için s video girişi kullanılar fakat samsungda ise vga girişi ve ses için ayrı pc audio girişi var. vga baglantı s video ya göre çok çok üstündür.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl (1949 mesaj)
Binbaşı

Bence LCD de Sony Bravia hepsinden iyi, bir daha düşün derim. Ancak Sony de 37'' yoktur. 40'' yada 32'' seçenekleri var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl (1835 mesaj)
Binbaşı

bende de samsung LE32S62B MODELİ var tek kelimeyle mükemmel çok memnunum..
sony'e hiç girme derim eskisi gibi değil sonyler alacaksan samsung al..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl (894 mesaj)
Yüzbaşı

Samsung Sony beraber üretiyorlar panelleri. Bende de KDL32V2000 model bir LCD var. Son derece memnunum. Philips yerine Samsung'u çok rahatlıkla tavsiye edebilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl (1949 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: Ascentarium

Samsung Sony beraber üretiyorlar panelleri. Bende de KDL32V2000 model bir LCD var. Son derece memnunum. Philips yerine Samsung'u çok rahatlıkla tavsiye edebilirim.


sevgili arkadaşım, panel üretimi konusunda verdiğiniz bilgi ne kadar doğruysa vardığınız sonuç bence yanlıştır. Bu büyük üreticilerin panelleri alıp , kasasına koyup, bize sattığınızı düşünüyorsanız, son derece yanılıyorsunuz derim.

Bir TV satın alırken, o firmanın dünya teknolojisindeki yerine , görüntü geliştirme teknolojisine, içeriğine, ses gücüne, (LCD lerde kaliteli ses az rastlanır bir özellikdir.) dizaynındaki kaliteden tutun da, kumandanın kalitesine kadar dikkat ederim. bunun yanı sıra bir başka önemli kriter hizmet olur. Türkiye Tv alanında sadece iki büyük dünya markası Türkiye'ye yerleşmiştir. Bunlardan biri Sony diğer Philips dir. (Bilmediğim varsa ekleyiniz) Bu durumda işin içine hizmetler bütününüde katmak zorundayız dolayısıyla benim sıralamam
Sony
Philips
Samsung olur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.