Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
204
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 lansmanı çok yakında
A
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 lansmanı çok yakında



Galaxy Z Flip ve Fold modelleri ile iyi bir satış başarısına imza atan Samsung, katlanabilir akıllı telefon serisine yenilerine eklemeye hazırlanıyor. Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 hazırlığında olan Samsung'un cihazları yakın bir zamanda piyasaya sürmesi tahmin ediliyor.



Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S22'nin sevilen dört özelliği S21, S20, Note 20 ve Z serilerine geliyor



Samsung'un yeni katlanabilir cihazları, 25W hızlı şarjı destekleyecek



Güney Koreli şirket, Galaxy Note 7'nin pil patlamasıyla ilgili yaşadığı kazanın ardından amiral gemisi telefonlarının hızlı şarjı desteklemesini istemedi. Ancak bu yıl tanıtılan ve markanın en hızlı şarj olan akıllı telefonu Galaxy S22 Ultra, 45W şarjı destekliyor.  



Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 lansmanı çok yakında



Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Samsung Galaxy Z Fold 4, BIS listesinde görüntülendi. SM-F9360 ve SM-F7210 model isimlerine sahip telefonlar, yukarıdaki ekran görüntüsüne göre 25W'a kadar hızlı şarjı destekleyecek. 



Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemciyle gelmesi beklenen cihazların, geçtiğimiz günlerde renk seçenekleri de sızdırılmıştı. Samsung Galaxy Z Flip 4'ün Altın, Gri, Açık Mavi ve Açık Mor olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle ve Samsung Galaxy Z Fold 4'ün ise Bej, Siyah ve Gri olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülmesi tahmin ediliyor.




Kaynak:https://www.gizchina.com/2022/05/07/samsung-galaxy-z-flip-4-fold-4-launch-is-around-the-corner/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.