Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
279
Cevap
20655
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: ★★★ Samsung Galaxy Tab S3 ( WIFI / LTE ) S-PEN li Ana Konu Android9 ve One UI hepsine cikti :) ★★★ (9. sayfa)
A
8 yıl
Yarbay

Evet yeni başlıyorum sayılır. Yani uzun zaman oldu dokunmadim kağıt kaleme.

Eksiklik derken de çok mühim şeyler değil, bazı uygulamalar bilgisayar versiyonlarından ufak farklılıklar içeriyor. Yoksa Android bir tablet ile geri planda kalan tek eksi yönü torrent indirmesi yapılmıyor. Onu da zaten bilgisayardan yapıyorum. Ben cihazı yurtiçi cihaz olarak ikinci el aldım. Abd den 2300 e alip yaklaşık, 300 400 koyup üstüne satıyorlar burada çok. İnşallah verdiğim paraya değer :)



Siz nasıl çizimle ilgileniyorsunuz ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SpesifikBrush
S
8 yıl
Yarbay

Resimle ilgileniyorum ben. Karakter ve gökyüzü çizmeyi seviyorum daha çok. Instagram'ım var bu nick altında, bakabilirsiniz isterseniz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @aenescan1994
K
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Feyyad


quote:

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

Kalem gerekiyorsa ve iPad Pro fiyatına çıkamıyorsanız Tab S3. Fakat kalem gerekmiyorsa kesinlikle iPad 2017.

tab s3 te kasma donma yavaşlık var mı ?
bir süre kullandıktan sonra çıkar mı ?
samsung markasının sabıkası pek iyi değil o yüzden çok tereddüt ediyorum

Subway Surfers oyununda bile donmalar oluyor tablette. Eş zamanlı kullandığım note5 cihazım bariz daha hızlı ve donma kasma yapmıyor. 1,5 yıldırkullandığım halde.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Çavuş

Acaba dialer uygulaması aktif midir T825 de



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @smart1978
S
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bendeki wifi modeli .


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MyonhesCom
B
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam, tab s2 kullandim 2 sene gayette memnundum.

Tab s3 konusu biraz ölü ve genelde ipad pro ya geçiş konusu gibi olmuş😁

SD820 hiç kullanmadim, performans olarak yansimasi nasil?

Tab s2 ye kiyasla Tab s3 alinir bir tablet mi?



(Wifi modelini düşünüyorum ve fiyat olarak bu rakamları hak etmediğini düşündügümden, düşmesini bekliyorum. . 1.999 rakamlari gordu teknoloji marketlerde hatta chip para ile 1899 TL. Ben 1750 gibi bekliyorum dusmesini. .)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @smart1978
E
8 yıl
Teğmen

Merhaba
İki haftadır tableti kullanıyorum. Soundcamp uygulamasında davul sesleri çıkarken parazit ve çıtırtı duyuluyor hoparlörlerde (alt kısımdakiler) sizin tabletlerinizde de bu sesler oluşuyor mu? Bir de instagram uygulamasında videolarda ses kapalı olsa bile alt hoparlörde video başladığı sırada 1-2 sn çok az cızırtı duyuluyor.
Acaba bunlar uygulama kaynaklı mı ?



E
8 yıl
Onbaşı

Dün itibari ile gelen update'i yükledim tabletime.
Yaklaşık olarak 400 küsür megabayt civarındaydı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbayer -- 18 Ekim 2017; 11:11:50 >

L
8 yıl
Binbaşı

merhaba arkadaşlar.

tablet almayı düşünüyorum ama benim için en önemli sıkıntı kalem durumu bu yüzden tab s3 ve ipad pro arasında kaldım. kullanış ve kalite olarak kalem özelliği hangisinde daha iyi performans veriyor ?
çünkü sınava hazırlanan biriyim ve tüm notlarımı taşıyamasam da en azından bir pdf dosyasındaki denemeyi ya da notu kalem ile kullanıp gerektiğinde sayfalarca not alıp liste yapabileceğim şekilde kullanmak istiyorum
özellikle ikisini deneyimleyen varsa önerilerine açığım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 yıl
Teğmen

merhaba arkadaşlar...
bu tableti galaxy tab A (android)ve surbook(12") yada cube mix (9,7") gibi bir Windows tabletle karsılastırabilirmisiniz? Daha cok e-kitap üzerine yazı yazmak için kullanmak istiyorum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tavsiyem Ipad Pro 10.5 Apple Pencil ile . Tek dezavantaji kalemi cabuk bitmesi .


IOS 11 ile Ipad Pro 2017 modelleri daha da hizlanmistir ve Apple Pencil epey akici olmustur 120 Hz ekran tazeleme hizinden sebeple .


Ipad Pro lar ekrani AMOLED olmamasi sebebiyle ozellikle beyaz zeminli dosyalarda veya siyah harici renklerden oturu IPS panellerden daha da fazla guc harcama sorunu yoktur . AMOLED lerde ayrica ekranda screen burn in olayi ekran piksel yanmasi kacinilmaz sondur . AMOLED lerin tek avantaji vardi o da 8 bitlik videolari veya fotograflari HDR8 ile daha canli veya abartili renklerde gostermesidir. Lakin Ipad Pro 2017 modellerinde 10 bit ekran RGB piksel dizilimi ile keskin ve dogal gostermektedir . Ayrica sensoru ile ortamin aydinlatma turune gore daha kaliteli gosteren True Tone ekrani Ipad 2017 modellerini Tab S3 ten ustun kilmaktadir.

Bazi kaynaklar Ipad Pro 10.5 in ekrani Ipad Pro 12.9 2017 modelinden daha da kaliteli oldugu tespit edilmistir .



Bir video paylasmak isterim :

Videoyu izlemek için tıklayınız





Konu Samsung sayesinde beklentimizi asiri yukseltmesi hayal kirikligina ugratmasi sebebiyle Ipad Pro 2017 modelleri ile kiyaslamadan ote Ipad Pro 2017 anakonusu gibi algilanabilir .


Sonucta sorulara cevap vermek icin inkar edecek degilim sonucta Tab S3 ve Ipad Pro 10.5 Apple Pencil ile beraber herikisine de sahibim .




Bu mesajda bahsedilenler: @Legendery
B
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam, tablette ios tercih etmesemde, 10.5 in ekran tazelemesi ile muthiş bir akicilik cikmis ortaya mukemmel diyebilirim.

Ios un kalem kullanimi ve app destegi nasil ? Kiyaslama yapsaniz tab s3 e gore. .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @smart1978
R
8 yıl
Teğmen

yabancı bir forumda wifi ile bataryadan bahsetmis. ne kadar pil ömrü alabildiginizi paylasir mısınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl
Binbaşı

Bu başlıkta dikkatimi çekti, baştan sona Tab S3 ile iPad Pro karşılaştırması yapılıp Tab S3 ağır şekilde yerilmiş. iPad Pro ile bu cihazı karşılaştırmak doğru değil kanımca. Şöyle bir hesap yapalım:

Resmi sitelerinde en düşük fiyatlı ürünlerin şu an ki fiyatları:
iPad Pro (64Gb WiFi) + Kalem şu an 3450 TL.
Samsung Tab S3 (32GB WiFi) + Kalem şu an 2500TL

Hafıza boyutunu arttırmak istediğimizde Samsung için SDCard seçeneğiyle maliyet daha düşük olduğu için fiyat farkı açılıyor. iPad Pro'yu hiç yakından inceleme fırsatım oplmadı ama teknik özelliklerinden de belli ki o çok daha iyi bir cihaz. Tab S3 klasman olarak iPad ve iPad Pro arasında konumlanmış durumda. Bence fiyatına göre iyi bir cihaz, yerin dibine gömemek gerek. En azından Android dünyasının en iyisi bu. Şu an için eleştirilecek ve endişe duyulacak en önemli unsur Android güncellemelerinin kapsamının dar ve yavaş olması. Android 8'in verileceği söyleniyor. Hatta genel olarak Samsung'un tabletlerine 2 major update verdiğini okumuştum. Belki geçte olsa Android 9 bile alınabilir. Geçmişte Note 2 kullanıp update'lerinden mutlu olmadığım için telefonda başka markaya geçtim. Aradan bir süre geçti ikinci bir şans verdim Samsung'a. Ha bunlar olmazsa, silerim Samsung'u olur biter. Ama unutmamak lazım hiç bir marka mükemmel değil, nereye gitsek bir kazık var. Sadece şekli ve boyu değişiyor :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 1 Ocak 2018; 3:52:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Binbaşı

Bir markayı silmek mantıklı değil. O markanın iyi ürünleri de olur kötü ürünleri de.



Ben tam iki senelik Samsung Note5 kullanıcısı olarak bu telefondan çok memnunum mesela. Bunu söylerim ve tabiki tavsiye de ederim.



Ama TabS3'ü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tablet iyice yavaşladı. En çok kullanmak istediğim uygulamalar zaten çalışmıyor. Ancak youtube dan video izliyorum. Bunu da her tablet ile yaparsınız zaten.



Apple ile kıyaslamak en doğrusu. Neden derseniz 2500 TL lik bir bütçeniz var ve tablet bakıyorsanız beklentileriniz de zaten o düzeyde demektir. Ve verilen paranıza yazık olur. Benim oldu...



Epeydir yorum yazmıyordum, tabletin özellikle dosyalarıma girişi, dosyalar arasında gezinmek, menülerinde dolaşmak falan ciddi bir şekilde yavaşladı. Zaten ders çalışmak için almıştım. İngilizce çalışma uygulamaları özellikle hata veriyor.



Kimse telefondaki gibi android markete girer istediğim uygulamayı indirir keyfime bakarım diye düşünmesin malesef öyle olmuyor.



Uygulamalar ya çalışmıyor, ya çalışırken dışarı atıyor yada adam akıllı ekrana oturmuyor falan. Tablet ile yaparım diye düşündüğüm hiçbir uygulamayı tabletten kullanmıyorum. Önce denedim baktım olmuyor Hepsini yine telefonumdan kullanmaya devam ettim.



3450TL Ipad a çok değil. Neden değil? Tableti dolu dolu kullanacaksınız da ondan. Bugün cayır cayır kullanıyor olsaydım tableti. Verdiğim para 5000TL olsa bile acımazdım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @buyukbang
B
8 yıl
Binbaşı

Kişisel deneyimlerle markayı silmek gayet mantıklı bence. Gerçekçi olalım, bir kere kazık yediğinde aynı kazığı aynı markadan yemeyi arzulayacak çok fazla insan yok. Fanboy'lar hariç...

Şahsen 3-5 bin lira fiyatlarla tablet alınmasını hiç mantıklı bulmuyorum. Zaten Tab S3'ü de liste fiyatının çok altında bir fiyata bulabildiğim için aldım. Ne olursa olsun tabletle yapılabilecekler sınırlı, 3-5 bin liraya alınabilecek çok daha iyi cihazlar var.

Yavaşlama ve sadece youtube'a girebilme konusu bana garip geldi. Android'de de iOS'ta da zamanla yavaşlama maalesef oluyor ve bir sıfırlama sorunları genelde çözüyor. Ama bu şekilde bile çözülemeyen bir yavaşlama varsa bunun donanımsal bir sorun olma ihtimali çok yüksek. hiç servise göstermeyi denediniz mi? Böyle bir durum varsa garanti hakkınızı kullanmanızı tavsiye ederim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 1 Ocak 2018; 17:42:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zampara1234
K
8 yıl
Binbaşı

Markayı silmek gayet mantıksız. Ben mesela 2500'e bu cihazı samsung'dan alıp bir kazık yediğim halde uygun bir fiyatta olabilse Note8 cihazı alırdım. Sonuçta Note8'e ait kullanıcı yorunları ve deneyimler var. Kazıkta yemezdim. Fanatikte değilim...



Tablet ile yapılabilecekler sınırlı derken neyi kastettiğinize bakar. Üzerine bineyim de uçan halı gibi beni bir yerden bir yere götürsün gibi bir beklentimiz olmadı hiç. Akıcı bir arayüz ve play store daki uygulamaları sorunsuz çalıştırmasıdır beklentimiz.



Bir tableti günde minimum 6-8 saat kullanabiliyorum. En üst seviye cihaz en az 3-4 sene kasmadan kullanılabilir. Bu durumda 3000tl de mantıklı 5000tl de manyıklıdır kişisel kanaatim. Tabi bu durum aylık kazancınızla da doğrudan ilgili.



Cihazda donanımsal bir arıza yok. Servislik bir durum değil. Yazılımsal eksiklikler yüzünden en kral işlemci de

Koysanız nafile..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @buyukbang
B
8 yıl
Binbaşı

Cihazda donanımsal arıza yok yazılımı kötü diyorsunuz da aynı cihaz bende de var. Yazılımı donanımı farklı cihaz değil ki bendeki. Oyunda, multimedia vs çok şey yüklü cihazda, hiçbir uygulamada donmuyor. LG V20 telefonuma yüklediğim tüm uygulamaları kurdum. Telefonumla bu tablet aynı işlemciyi kullanıyor, Ram miktarları aynı ve ikisi de Android 7 kullanıyor. Performansları da aşağı yukarı aynı. TAB S3 sadece playstore dan uygulama yüklerken yavaşlıyor, sanırım onunda nedeni dahili hafızasının SSD ayarında hıza sahip olmamasından kaynaklanıyor. LG V20 bu noktada hızlı. Bunun dışında Tab S3 de bir takılma donma sorunu görmedim. Cihazınız arızalı değilse yüklediğiniz uygulamalardan biri zorunludur cihazı yavaşlatıyordur,cihazı sıfırlar sonucu kontrol edersiniz.

"Cihaz donuyor, hiçbir uygulamayı çalıştırmıyor" söylemi sizin elinizdeki cihazı bağlar. 200 300 liralık tabletlerle aynı kategoride değil bu cihazlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 1 Ocak 2018; 21:37:20 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zampara1234
K
8 yıl
Binbaşı

Siz yeni almışsınız. Hele bir kullanın 8-10 ay. Sonra yine gelin yazın buraya. Ben hiçbir cihazımı sıfırlamadım bugüne kadar. Elimdeki cihazda da bir sıkıntı yok.



Bu cihaz bukadar kısa sürede kasıyorsa 2500 tl etmez verilen paraya da yazık olur. Siz zaten ucuza almışsınız cihazı. Gelmiş burada ahkam kesiyorsunuz.



Kim amiral gemisi diye tanıtılan cihaza bukadar para dökse beklentileri akıcı ve güncel cihaz olur. İyi geceler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Zampara1234

Siz yeni almışsınız. Hele bir kullanın 8-10 ay. Sonra yine gelin yazın buraya. Ben hiçbir cihazımı sıfırlamadım bugüne kadar. Elimdeki cihazda da bir sıkıntı yok.



Bu cihaz bukadar kısa sürede kasıyorsa 2500 tl etmez verilen paraya da yazık olur. Siz zaten ucuza almışsınız cihazı. Gelmiş burada ahkam kesiyorsunuz.



Kim amiral gemisi diye tanıtılan cihaza bukadar para dökse beklentileri akıcı ve güncel cihaz olur. İyi geceler.

iOS'da Android'de kullandım. Hiç sıfırlama ihtiyacı duymadan kullandığım bir cihaz olmadı. Eğer derseniz iPad'de bu asla olmaz, yanılıyorsunuz. İPad Pro bundan daha iyi bir cihaz ama uygulama yükledikçe bir noktada o da sorun çıkarır. Bir de sorunun yüklenen uygulamalardan birisinden kaynaklanmadığından emin olmak gerek. XDA'ye baktım forum ikiye bölünmüş yarısı bende lag oluyor diyor, yarısı lag mag yok diyor. Bu farklılığın kullanımla, yapılan ayarlarla ya da yüklenen uygulamalarla bir bağlantısı vardır kesin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 3 Ocak 2018; 2:31:50 >