1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Model adı GALAXY S III Mini
Sürüm Android 4.1.2
Ürün kodu XEG
PDA I8190XXANI4
İNDİRECEKLERİNİZ
SAMSUNG GALAXY S3 MİNİ SON SÜRÜM ROM
ODİN 3.09
ADIM ADIM UYGULAYIN LÜTFEN
1. ODİN 3.09 programını bilgisayarınızda açık halde kalsın
2. Telefonunuzu kapatın.
3. SES KISMA + HOME + GÜÇ ( Açma Kapama ) Tuşlarına basarak DOWNLOAD moda alın
4. USB aracılığı ile telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın.
5. Bilgisayarın Telefonu tanımasını bekleyelim . Bilgisayarımızın sağ alt köşesinde aygıt yükleniyor yazısı görünecektir.
6. Bilgisayar telefonu tanıdıktan sonra ODİN 3.09 programında sarı yazı yazacaktır com 4 veya herhangi bir com numarası olacaktır.
7. S3 mini için indirdiğimiz android son sürümünü RAR dan bir klasöre çıkartalım. RAR ın içinde I8190XXANI4_I8190XEGANI1_HOME.tar.md5 olur.
8. ODİN programında AP butonu na tıklayın. Rar dan çıkardığınız I8190XXANI4_I8190XEGANI1_HOME.tar.md5 dosyasını seçin.
9. Odin de hiçbir ayarı değiştirmeyin sakın telefonunuza zarar gelebilir.
10. Start butonuna basın ve yüklemeyi başlatın.
11. Biraz bekleyin ODİN programında SARI yazıyla PASS yazısını görene kadar USB yi çıkarmayın.
12. PASS yazısını gördükten sonra USB yi telefonunuzdan çıkartın.
13. Telefonunuz hazır şimdi bundan sonrasını kendiniz yapabilirsiniz.
YAPAMAYAN OLURSA YARDIMCI OLABİLİRİZ
NOT : TELEFONU GARANTİLİ OLANLAR YAPMASIN.SERVİSE GÖNDERSİN...
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.