Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
276
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy S25 Ultra’nın model numarası ortaya çıktı
M
2 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Samsung Galaxy S25 Ultra’nın model numarası ortaya çıktı
Önümüzdeki ay Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 ve yeni Galaxy Watch ailesini tanıtacak olan Samsung, önümüzdeki yıl tanıtacağı Galaxy S25 serisi üzerinde de çalışmaya devam ediyor. Yeni bir sızıntı, Galaxy S25 serisinin üst seviye versiyonunun model numarasını gözler önüne seriyor.



Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim, Z Fold 6'dan daha pahalı olabilir



Galaxy S25 Ultra, IMEI veri tabanında görüntülendi



Android Headlines, Galaxy S25 Ultra’nın IMEI veri tabanında görüldüğünü duyurdu. Gelen bilgilere göre S25 Ultra, ABD’de SM-938U model numarasına sahip olacak. Cihazın küresel versiyonunun ise SM-938B model numarasına sahip olması bekleniyor. Serinin diğer üyeleri henüz veri tabanında görüntülenmese de Galaxy S25’in SM-931x, S25+’ın ise SM-936x model numarasına sahip olması bekleniyor.



Samsung Galaxy S25 Ultra’nın model numarası ortaya çıktı
Galaxy S25 serisinin IMEI veri tabanından alınan veriler maalesef yeni bir detay gözler önüne sermiyor ancak cihazlar, önümüzdeki aylarda daha büyük sızıntılara konu olacaktır. Merakla beklenen Galaxy S25 serisi, önümüzdeki yılın ilk aylarında tanıtılacak.




Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s25-ultra-model-number/

 Haberi Portalda Gör

C
2 ay
Teğmen

İnanamıyorum. Aşırı mutlu oldum.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

1
2 ay
Yarbay

Geceleri uyuyamıyordum.



L
2 ay
Onbaşı

Sonunda şu bilgi sızdırıldı!




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.