Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
227
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy Ring sipariş talimatları ortaya çıktı
E
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Samsung Galaxy Ring sipariş talimatları ortaya çıktı
Yaz ortalarında piyasaya sürülmesi beklenen Samsung Galaxy Ring akıllı yüzük modeli ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. 9 farklı boyutta tüketiciye sunulacak olan yüzüğün sipariş süreci biraz uzun sürebilir.



Samsung Galaxy Ring sipariş ayrıntıları



Samsung Galaxy Ring yüzük modelini internetten sipariş verenlerin biraz daha dikkat etmesi gerekiyor zira parmak boyutunu tam olarak bilmek önemli. Tam olarak bilen tüketiciler hızlı bir şekilde sipariş verebilir.



Ayrıca Bkz.Merakla beklenen Samsung Galaxy Ring’in pil ömrü açıklandı



Eğer parmak boyutundan emin değilseniz yüzüğü sipariş ettiğinizde ilk olarak Samsung size bir ölçüm seti gönderiyor. Parmak ölçüsünü tam olarak aldıktan sonra ilgili sipariş sayfasına giriyorsunuz ve ikinci aşamaya geçiliyor. Bu aşamada yüzük size doğru yola çıkmış oluyor.



Kullanıcının daha çok sağlık değerlerini takip etmeye odaklanan Samsung Galaxy Ring modelinin 9 güne kadar kullanılabileceği belirtiliyor ve fiyatı da 300$-350$ arasında bir noktada belirlenecek.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/05/24/samsung-galaxy-ring-purchase-delivery-process/

 Haberi Portalda Gör

A
3 hafta
Yarbay

Gereksiz pahali




Y
3 hafta
Er

Ne işe yarıyormuş bu ürün?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.