Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2130
Cevap
106612
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: ★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (7. sayfa)
B
11 yıl (2523 mesaj)
Yarbay

Teşekkür ederim hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ilhan3535
M
11 yıl (1 mesaj)
Er

Samsung ta çok gereksiz uygulamalar var yaw. her ne kadar uygulamalara kısıtlık getirsede iphone her türlü daha iyi.



H
11 yıl (34 mesaj)
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: -O-N-U-R-

Arkadaslar bu telefonda sebeke uzerinden yani internet kullanmadan goruntulu gorusme ozelligi varmi ?


Var hocam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl (998 mesaj)
Yüzbaşı

Telefonu 5 ay önce aldım 5 aydır yoğun olarak kullanıyorum. Note 3 ten geçmiştim. İlk aldığımda telefonun note 3 ten yavaş olduğunu söylemiştim burda önceki yorumlara bakabilirsiniz. Hatta bir çok benzer yorum vardı. Şimdi tekrar note 3 e geçtim ve aman tanrım didim. 5 aydır o yavaşlığa kasmaya alışmışım note 3 ilaç gibi geldi. NOTE 3 BU TELEFONDAN HIZLIDIR aksini iddaa eden varsa gelsin yanıma kanıtlayayım. Ama yazılımdan kaynaklıdır kasmalar - yavaşlık ama işlemciden bilemem. Bariz bir hız farkı var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarchistDeist -- 28 Mart 2016; 10:15:18 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 yıl (1143 mesaj)
Yüzbaşı

Kesinlikle katılıyorum. Ben de Note 3' den geçtim bu cihaza. Pişman oldum verdiğim paraya. Keşke Note 3 cihazımda kalsaydım. Şarj ve serilik bakımından yerlerde bu cihaz. İnşallah iyi bir 6.0 güncellemesi ile şarj olmasa bile yazılımı daha seri bir hale gelir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AnarchistDeist
A
11 yıl (998 mesaj)
Yüzbaşı

Sabah sinirliydim biraz. Sana da samsung babanın şirketi mi niye bu kadar savunuyorsun şeklinde bir yazı yazmıştım, sonra aşırı tepki verdim galiba diyerek sildim. keşke silmeseymişim, daha fazlasını hak etmişsin sen.

1. Görgüsüz gibi telefonların fotoğrafını buraya atmaya gerek yoktu. Ben kimseye telefonu kullanmadığı halde savunuyor demedim. Telefona çok dandik bir telefondan geçtiği için telefon ona süper geliyordur demek istedim.
2. Özellikleri telefona ağır geliyorsa, işlemcisi kaldıramıyorsa, performansını etkiliyorsa telefonun o özellikleri koymayacak o zaman arkadaş bu kadar basit. Bu benim sorunum değil.
3. Kasma konusunu kullandığım programlara bağla aferin çok zekisin, önceki sayfalara bi dön bak söylediğim şeylerin aynısını söyleyen o kadar çok insan var ki. hepimiz telefon kullanmayı bilmiyoruz bi sen biliyorsun.
4. S3 kullanan kardeşlerimiz falan diyerek dramatize etmişsin olayı nasıl saçmaladığının farkında mısın ? en ufak bir küçümseme cümlesi var mı orda ? nerden anladın küçümsediğimi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @khytr89
E
10 yıl (1143 mesaj)
Yüzbaşı

Burada daha ucuz. Ben buradan aldım. 2 günde geldi. Gold olanını aldım. Şuan onu kullanıyorum. Koruma olarak 10 numara, estetik olarak da öyle ama kalınlaşıyor cihaz haliyle. Ama tavsiye ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @karsala
İ
10 yıl (2348 mesaj)
Yarbay

Şarj %5 veya %3'e düşünce telefon kapanıyor. %1 %2 gibi batarya değerlerini hiç görmüyorum.

Sizlerde durum nasıl?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl (124 mesaj)
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan3535

Şarj %5 veya %3'e düşünce telefon kapanıyor. %1 %2 gibi batarya değerlerini hiç görmüyorum.

Sizlerde durum nasıl?


Bendede sanırım güncelleme sonrası oldu bu sorun. %20den aniden kullanmadan %1e düştü ve %1de yaklaşık 40 dakika oyun oynadım öyle kapandı. Sonrada sizinki gibi %15lerde 20lerde seri bitiyor ve %5 %3 gibi kapatıyor kendini. Çözüm bilen varmı? Fabrika ayarlarına dönmek ve wipe cache vs. Yapamıcam internetim kısıtlı şuan. Belki bu çözüm olabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 yıl (10926 mesaj)
Yarbay

aynen bende o yüzden devre dışı bıraktım yeni browser da bildirim özelliği var.. bence facebook uygulaması gereksiz..


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ilhan3535
E
10 yıl (1143 mesaj)
Yüzbaşı

Sanmıyorum geldiğini. En az 2 haftası daha var Türkiye romuna gelmesine.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @akcayabo1
B
10 yıl (3564 mesaj)
Yarbay

6.0 pek stabil gelmedi bana arkadaslar aman aman denecek birsey yok fakat son bir haftadir inanilmaz bug report veriyor.Satip ustune konmadan alinacak tek telefon G4 telefonu alali 1 yil olmadi ilk kez beklentiyle alip pismab oldum diyebilirm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl (4008 mesaj)
Yarbay

gece wifi acik birakiyorum sabah %67 ye iniyor sarj normal gunde kullanirken bu kadar tuketmiyor garip !



Y
10 yıl (33 mesaj)
Onbaşı

Açıkçası önerebileceğim bir yer yok. Fakat linkte note 4 için 179 TL olduğu yazıyor. Ellerinden note edge için ekran varsa muhtemelen fiyat aynı seviyelerdedir diye düşünüyorum. Diğer soracağınız yerler içinde pazarlık muhakkak yapınız hatta 700-750 isteyenler içinde 200 civarı teklif ediniz. Muhtemeldir ki bir tanesi kabul edecektir. Saygılar.
http://tamirdunyasi.net/samsung-galaxy-note-4-cam-degisimi-159-%E2%82%BA/


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Archeronx
İ
10 yıl (111 mesaj)
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Ön ve arka kamerada çok aşırı noise yani karıncalı. Herkeste böylemi?

Hevesle aldım ama pişmanlık var. Note5 geçsem yine pişman olurmuyum acaba

Aynen açık havada güzel çekiyor ama kapalı yerde aşırı karıncalı oluyor telefon pixel pixel olacak utanmasa :D



T
10 yıl (13449 mesaj)
Binbaşı

Yok update falan an itibariyle. Android N de artık 2023 de gelir şeriat ile birlikte.



İ
10 yıl (111 mesaj)
Çavuş

Güncelleme beklemekten ciğerim soldu :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
10 yıl (192 mesaj)
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: recooz

bu arada aklıma gelmişken 6.0 güncellemesi ile harici sd kart larımızı dahili kart gibi gösterip harici sd kartımıza program yükleme özelliğini kullanabiliyormuyuz?

Bende bunu merak ediyorum ona göre micro sd alacağım



İ
10 yıl (2755 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: R@j

quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

Kies ile Rusya versiyonu 6.0.1 e geçtim. Fabrika ayarlarına da sıfırladım. Bakalım verim nasıl olacak?

Kardeşim kies ile kurdum dedin Rus romunu doğru mu anladım ?

Odin le olmuyormuydu ? Benim bildiğim Kies ile mesela telefonunda hangi rom varsa (türk se türk rus sa rus kazak sa kazakistan) ona göre kuruyorsun varsa güncelleme güncelliyorsun vs. diye biliyorum

Yanlış anlama öğrenmek amaçlı soruyorum. Kies pek kullanmadım da.

Pardon yanlış söyledim odin ile kurdum.

Ama kies ile kurmak olsa aynı olurdu herhalde.

Garanti dışı olma olayı yok.

Sammobile sitesinden telefonun modeline uygun rom u indiriyorsun.

Benim ki n915f. Kurulu olan rom un önemi yok önemli olan bu model.
N915fy plan var n915r var falan.

İlgili modelin rom listesinden istediğini indir.

Ben rus romunu indirim Pakistan Malezya falan da vardı.

Telefonu USB ile pc ye bağlayınca Odin ile tek tuş ile yükleniyor.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

İ
10 yıl (2755 mesaj)
Yüzbaşı

Bazı sürümlerde farklılık olabilir çok düşük ihtimal. Örneğin arkadaş da note 3 var Japonya dan alınma. entegre anten ile gelmis tv izleniyor oranın turkcell gibi firması öyle özel bir sürüm ürettirmis.

Irandan gelecek modelin kodunu ogrenisen detayına bakabilirsin mesela n915f mi n915r mi diye öğren.



Ben htc one ilk çıktığında Amerika dan getirmişti arkadaş tr deki herkesin kamera da problem çıktı güncellemeler sonrası bende anakart kırılana kadar tek sorun çıkmadı.



Aynı şekilde ilk çıktığında htc desire almıştım. Tüm dünyada amoled ekran olarak dağıtıldı bendeki ekran bir alt kalite idi tam hatırlamıyorum ekran modelini falan ama görüntü kalitesi bende bariz düşüktü.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interior designer -- 31 Mayıs 2016; 3:34:48 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @samcious