Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
281
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy C55, Snapdragon 7 Gen 1 ile Geekbench'te göründü
M
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Samsung Galaxy C55, Snapdragon 7 Gen 1 ile Geekbench'te göründü
Galaxy C serisi yedi yıldır Samsung'un ürün gamında görülmüyor olsa da Galaxy C55 ile birlikte markanın geri dönüşü oldukça yakın. Geçtiğimiz haftalarda ilk olarak Google Play Console’da ortaya çıkan Samsung Galaxy C55 5G, şimdi de Geekbench'te görüntülendi. Bu bağlamda telefonun performans rakamları ve bazı önemli ayrıntıları da açığa çıktı.



Galaxy C55, Snapdragon 7 Gen 1 ile geliyor



Samsung Galaxy C55, Snapdragon 7 Gen 1 ile Geekbench'te göründü
SM-C5560 model numarasına sahip Galaxy C55 5G, sentetik kıyaslama platformu Geekbench'te tek çekirdekli testlerde 1.026 ve çok çekirdekli testlerde 2.384 puan aldı. Paylaşılan ekran görüntülerinden Galaxy C55 5G’nin 2.40 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden güç aldığı görülüyor. Bununla birlikte telefona 8GB RAM de eşlik ediyor.



Ayrıca Bkz.2024’ün ilk döneminde en çok satan akıllı telefon markaları açıklandı



Galaxy C55 5G'nin 1080 x 2400 piksel FHD+ çözünürlüğe ve 450 ppi piksel yoğunluğuna sahip 6,67 inç OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Cihazın kamera açısından, 50MP birincil sensör de dahil olmak üzere üçlü arka kamera kurulumuna sahip olması ve 25W hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh batarya ile donatılacağı söyleniyor. Yazılım tarafında ise cihaz büyük olasılıkla Android 14 tabanlı One UI 6.0/6.1 ile piyasaya sürülecek. Samsung, Galaxy C serisini uzunca bir süredir tozlu raflarda tutmuş ve Çin pazarına yönelik olarak piyasa sürmüş olsa da yeni model için küresel bir lansmanın olup olmayacağı açıkçası şimdilik belirsiz.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/04/15/samsung-galaxy-c55-5g-geekbench/

 Haberi Portalda Gör

B
2 hafta
Onbaşı

7 gen 1 gayet guzel islemci gunluk kullanimda pubgde uzmez



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

A
2 hafta
Yarbay

Eee hani sistem;

SAMsung'un; S; A ve M serisi olarak gidecekti. 3 segment olacaktı. C nereye konumlanacak şimdi?

M serisi iptal mi oluyor? Ya da C serisi A ile M arasına mı konumlanacak?




T
2 hafta
Teğmen

Ne farkı var şimdi bunun? Niye C diye yeni telefon çıkarıyorsun? Arkasından bakıldığında bütün Samsung telefonlar aynı görünüyor. Millet bunu sevmiyor. Bu Samsung'un telefon işini batırması lazım ama sanırım rakipsizlikten ve marka bilinirliğinden götürüyor işi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

K
2 hafta
Çavuş

Yeter binbir çeşit model çıkarıp durma samsung,sonra güncelleme dağıtamıyorsun 1 yılda



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.