Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
73
Cevap
1297
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ŞAMPİYONLAR LİGİNİ KAZANMAK İMKANSIZ MI?
G
11 yıl (441 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Bütçe olarak bence imkansız değil.

Mesela 3 büyüklerden biri sizce finale çıkıp kupayı alamaz mı? Bence imkansız değil.

Bu gidişle 2020 yılına kadar bir CL bekliyorum
< Resime gitmek için tıklayın >



S
11 yıl (14899 mesaj)
Yarbay

2020 mi? İmkansız.



A
11 yıl (7816 mesaj)
Yüzbaşı

İmkansız değil tabiki

Örneğin biz olsak şu an finalde

Opare-Sivok-Ersan-Motto dörtlüsüyle
Neymar-Suarez-Messi üçlüsünü rahatça durdurup orta sahayı veli ve ileri uçta da Mustafa Pektemek'in üstün becerileriyle maçı koparabilirdik.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
R
11 yıl (3657 mesaj)
Binbaşı

Uefa olabilir de cl suan cok cok cok zor.

Fenerbahce 4 5 yil ustuste cl de gruplardan ciksin yildiz oyuncular gelir kazanabiliriz ama cok zor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
11 yıl (3094 mesaj)
Binbaşı

İmkansız diye bişey yoktur. GS UEFA kupasını aldığı yıl bahisçiler GS'ın oranını 1'e 200 olarak belirlemişti! 1 e 200 ne demek hepiniz az çok bilirsiniz. Ama aldı geldi kupayı. Bu nedenle elbette kazanılabilir CL.



T
11 yıl (10261 mesaj)
Yarbay

Uefayi aldigimiz sene uefa kupasi cok cok degerli ve zordu kisa vadede zor ama galatasaraycada imkansiz diye birsey yoktur
2 sezon once yabanci siniri olmasaydi kanatlara rah rahat oyuncu alsaydik en az yari finali gorurduk mesela



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl (4613 mesaj)
Yarbay

İmkansız. Adamlar bir oyuncuya 100 milyon euro veriyor. Para lazım


Bu mesaja 2 cevap geldi.
J
11 yıl (8652 mesaj)
Yarbay

Hem para hem istikrar lazım şuan ikisine de sahip değiliz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl (14880 mesaj)
Yarbay

Doğru yapılanmayla kazanılabilir ama bizde o sabır yok


Bu mesaja 1 cevap geldi.
&
11 yıl (21532 mesaj)
Yüzbaşı

Önce bi kazandığımız harcadığımızdan fazla olsun, ondan sonra bakarız. Günübirlik oyuncularla sürekli başarılar yakalanamayacağının en güzel örneğidir 17 Mayıs 2000.



N
11 yıl (45683 mesaj)
Yarbay

Bir Türk takımın Şampiyonlar Ligini Kazanmasını bırak final oynaması biler zor hatta imkansız

1. Çok önemli oyunculardan kurulu bir kadro kurman yada geleceğin yıldız adayı oyunculardan kurulu bir kadron olmak zorunda
2. Birinci sırada yazdığım iş için iyi bir bütçen olmak zorunda.
3. İyi bir Lobinin olması lazım.

İlk iki maddeyi çözsen bile karşına 3. madde çıkıyor. Lobin neden olmak zorunda çünkü yarı final de hakemler devreye giriyor. Hatta çeyrek final de bile hakemler devreye girebilmekte.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çeyrek final oynadığı senelerde hakemlerin tur geçemeyelim diye neler yaptıkları ortada. Fenerbahçe'nin Sevillayı tur dışına ittiği dönemde İstanbul da oynanan Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı maçta 2 penaltısı verilmedi. Galatasaray'ın Çeyrek final oynarken Real Maçlarından birinde penaltısı verilmedi.

CL değil ama UEFA Kupasında oynayan yarı final Benfica-Fenerbahçe rövanş maçında Benfica'lı oyuncunun Gökhan Gönülün kafasına attığı tekmeye kırmızı kart verilmesini bırak faul bile verilmedi.

UEFA kendi turnuvalarında finale güçlü takımların çıkmasını isteyen bir kurum. Çok nadiren normal takımların oda sadece UEFA Kupasında finale çıkmasına izin veriyor. Bu sene olduğu gibi.

C.Ranoldo'nun M.United de oynarken ki son senesinde Barcelona-M.United başka değişle C.Ronaldo ile Messi Finali oynansın diye UEFA'nın yaptığı olayı hala unutmam. Chelsea ile Barcelona arasında oynanan yarı final rövanş maçının Hakemi İngilizleri resmen doğradı. 1 tanesi yorumu açık 3 tanesi net olmak üzere İngilizlerin 4 penaltısını vermedi.

Kısaca Şampiyonlar Ligin de iş iyi bir kadro ve iyi bir bütçe ile bitmiyor. Hakem şansın olacak. Türk takımlarının o konuda hiç şansı olmadığını düşünce şampiyonlar Ligini almak bir Türk takımı için imkanız.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
11 yıl (13111 mesaj)
Yarbay

imkansız en fazla yarı final



Y
11 yıl (7961 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

İmkansız değil tabiki

Örneğin biz olsak şu an finalde

Opare-Sivok-Ersan-Motto dörtlüsüyle
Neymar-Suarez-Messi üçlüsünü rahatça durdurup orta sahayı veli ve ileri uçta da Mustafa Pektemek'in üstün becerileriyle maçı koparabilirdik.



Ben de Umut ile Barça karşısında 3-0 ya da üstü bir skora kavuşabileceğimizi düşünüyorum



E
11 yıl (204 mesaj)
Onbaşı

İmkansız değil tabii ki. İmkansız diyenler futbolun neden dünyanın en çok ilgi gören şovu olduğunu unutuyor. Sürpriz takımların kazanması günümüzde o kadar da zor değil artık. Son çeyrek finalimizde reale karşı ilk maç ebouenin kaçırdığı gol, burakın pozisyonunda net penaltı olmasına rağmen aldatmaya yönelik hareket olarak yorumlayan iğrenç ötesi hakem hepsi dün gibi aklımda. Aynı şekilde rövanşta ronaldonun ilk golü bir çok kişiye göre ofsayt. Yani o dönemki gibi sağlam bi kadro kurabiliriz ve yeniden oralara yükselebiliriz. Ancak şu da var eğer o verilmeyen penaltılarımızı söylüyorsak ve hakkımızın yendiğini düşünüyorsak bunu kırmanın yolu da CL ye düzenli katılmaktan ve prestij/izlenirlik oranını artırmaktan geçiyor ki bu anlamda da iyi gidiyoruz bu yıl da gidersek üst üste 4.kez gruplara kalmış oluyoruz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl (5998 mesaj)
Yüzbaşı

kardeş imkansız.

statü değişti Real,Arsenal falan 2. torbaya düşmüş


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
11 yıl (4886 mesaj)
Yüzbaşı

onu yaparsa Galatasaray yapar



S
11 yıl (31781 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

İmkansız değil tabiki

Örneğin biz olsak şu an finalde

Opare-Sivok-Ersan-Motto dörtlüsüyle
Neymar-Suarez-Messi üçlüsünü rahatça durdurup orta sahayı veli ve ileri uçta da Mustafa Pektemek'in üstün becerileriyle maçı koparabilirdik.

Emenike Puyol'u geçiyor, Valdes'in üstünden aşırtıyor ve gol. Fenerbahçe Barcelona karşısında 3-0 önde.




Bu mesajda bahsedilenler: @Mishakal
B
11 yıl (14764 mesaj)
Yarbay

imkansız.

adamlardaki imkanlar bizlerin çok çok üstünde. saray gibi tesisleri var. adam akıllı antrenman yapıyorlar.

3 kulüp birleşse yine de final göremez.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl (24 mesaj)
Onbaşı

2 sene önce guruptan çıkarmadığımız Juventus şuan finalde. Neden imkansız olsun? Şimdi buraya fbjk'liler gelir kar yağdı filan der. İtalya'da da yenilmedik hatta Fatih Terim kovulmuş, Mancini gelmişti. İlk maçıydı.

Amrabat o penaltıyı yaptırmasa kazanabilirdik de. Galatasaray'ın olduğu yerde imkansız yoktur.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
O
11 yıl (959 mesaj)
Yüzbaşı

2020 değil 3020ye kadar beklesen yine de imkansız. Daha uefayı kazanabilen 1 türk takımı var dur allasen



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >