Selamlar 171cm 62kiloluk bir yapım var. Spor salonuna gitmek istiyorum fakat bu kilonun kas geliştirmek veya irilesmek için yetersiz olduğunu biliyorum. O yüzden önce kilo alıp sonra spor salonuna gitmek olduğunu düşündüm kendimce. Daha sonra 400tl civarı bir karbonhidrat tozu buldum İnternetten. Burda da mantığım şuydu daha iyi toz daha çabuk ve sağlıklı şekilde kilo aldırır. Sorum şudur spor salonuna gitmeden karbonhidrat tozu kullanmak doğru mudur ya da salona gidip zamanla mi kullanmak gerekir? Ve diğer sorum. En iyi tozu mu alıp kullanmak gerekir yoksa daha düşük fiyatlı ürünlerede bakayım mi. Düşük fiyatlı karbonhidrat tozlarinda metal çok olabiliyormus.Siz ne diyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 4 Ağustos 2016; 18:38:56 >
Ya tabiki ben sürekli devam etmek istiyorum spora. Benim asıl isteğim kilo almak aslında yani hem kilo alarak vücudu şekile sokmak. o yüzden önce karbonhidrat ardından bir süre sonra da protein tozu. Birde bu +kreatin +bcaa+amino dediğiniz etkenler protein veya karbonhidrat tozunun içinde varmı yoksa bunlar ayrı birşey mi. Ben mesela şu karbonhidratlardan birini alayım diyorum hem içindeki etkenler daha fazla iyi sonuç verir diye düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?
Şimdi söyle söylim her ürünün saf halini kullanmak en iyisi fakat sen daha yeni başlayacaksın o yüzden gerek yok protein tozunu bile sonra alırsın önce başla 1 ay vs geçsin alış bi gainer kullan hamlığını at sonra alırsın diğerlerini zaten bunlar mucize felan değil :) benim sana tavsiyem iyi araştır siteler arası fiyat farkları çok oluyor.Ve n11 den al bence sana tavsiyem en ucuz ordan gelir
dostum şu ürün , N11 arasıra kupon veya indirim yapıyor az daha para biriktir bundan al , birde FİTBULL sitesini takip et her gün 1 üründe indirim oluyor bu ürün 172 tl felan düşüyor .
171cm 62kiloluk bir yapım var. Spor salonuna gitmek istiyorum fakat bu kilonun kas geliştirmek veya irilesmek için yetersiz olduğunu biliyorum. O yüzden önce kilo alıp sonra spor salonuna gitmek olduğunu düşündüm kendimce. Daha sonra 400tl civarı bir karbonhidrat tozu buldum İnternetten. Burda da mantığım şuydu daha iyi toz daha çabuk ve sağlıklı şekilde kilo aldırır. Sorum şudur spor salonuna gitmeden karbonhidrat tozu kullanmak doğru mudur ya da salona gidip zamanla mi kullanmak gerekir?
Ve diğer sorum. En iyi tozu mu alıp kullanmak gerekir yoksa daha düşük fiyatlı ürünlerede bakayım mi. Düşük fiyatlı karbonhidrat tozlarinda metal çok olabiliyormus.Siz ne diyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 4 Ağustos 2016; 18:38:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >