Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1292
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SALCANO MARINA 24 JANT 8 VİTES KATLANABİLİR BİSİKLET
A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-salcano-marina-24-jant-8-vites-katlanabilir-bisiklet-474989908/detay/

su bisikleti almak ısıtıyorum o fiyata değirmi pazarlık var bu arada beni taşırmı 100 kiloyum bu arada 1.75 dır boyum bu arada bu bisikleti evden ise isten eve gitmek için kullanacağım ve gideceğim mesafe 2.2 km



H
7 yıl
Teğmen

Her şeyden bağımsız olarak 1400 TL ye sıfırı var ise ki var 1250 çok gibi duruyor. Taşır mı? Sorunuz için çok büyük ihtimalle taşır. Zaten bisikletle hoplayıp zıplamayacaksınız. Katlanır bisikletlerden pek anlamadığım için boyunuza uygun mu ? bilemiyorum.



A
7 yıl
Yarbay

Fiyat pahalı almayın ikinci el. Katlanır sizin için uygun. Kilonuz daha düşük olsaydı 20 jant bile alabilirsiniz derdim. Aynı boyuz, ben 82 kg yim. 20 jant katlanır bisikletten çok memnunum. İstanbul da bisikletten keyif aldım resmen.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.