Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
80
Cevap
5455
Tıklama
105
Öne Çıkarma
Cevap: sahibindencom arabamcom vs ilanları paralı olmalı (5. sayfa)
M
4 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Kardeş ben zaten onu sorun etmem. Benim cevabım belli her seferinde işine gelirse yazar geçerim. Ki yapıyorum da. Bana ne isterse 1 lira teklif etsin. Alamaz sonuçta. Bakma sen millet boş zaman öldürmek için ilana bakıyor parası yok pulu yok, kredi ile lüks hayat yaşamak birçok kişinin hayali zaten. Ben parası olan adama satıyorum zaten. Alacak kişi kendini belli eder. Geçen sefer adam telefonda pazarlık yapmak istedi gel araba başında bakarız dedim. Araba başında 1 kuruş inmedim. Araba için de 3 saatlik yoldan gelmişti mecbur alacak zaten. Ki aldı da. Serbest piyasa kardeş. Ölücülük yapmak isteyen yine yapsın ama sonuç alamıyor sonuçta.

Alıntıları Göster
Aferin sana. Buyrun alkışlayalım arkadaşı hep beraber.



B
4 yıl
Binbaşı

japonic izleyip buraya gelip konu açmayı bende düşündüm de özentilik olur diye yapmadım. Japonicteki arkadaşın düşüncesi doğru, hatta fikrim, açılan her ilana devlete para gitmesi yönünde. hem devletin işine gelir bu olay bundan dolayıda çabukcak yapılır, şeynin keyfine göre ilan açanlarada ders niteliğinde olur. Aynı akk zamanında forumun yaptığı gibi akpli bi tbmm elamanı bulalım, diyelim açılan her ikinci el ürün ilanı paralı olsun %80de devlet vergi kessin,bakalım ikinci eli milyonerleri nereye kalıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Yüzbaşı

Up up up

Bende motosiklet bakıyorum birkaç aydır.İlan koyuyorlar adamlara mesaj atıyorum dönmüyorlar sonra ilanı kaldırıyorlar.Bu olay defalarca yaşandı.Nabız mı yokluyorlar anlamadım ki.

Gerçek satıcı kim anlayamıyoruz maalesef...



D
4 yıl
Yarbay

siz anca böyle forumlarda saçmalarsınız...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @begamermc
B
4 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

siz anca böyle forumlarda saçmalarsınız...
Benim şaçlama gibi derdim yok, iki senedir serbest piyasa ayağına ikinci elde önüne gelenin sıfırına yakın hatta geçen fiyata ikinci el ürün koymasına karşı geliyorum. Artık öyle bir noktaya geldikki acımam pek kalmadı. Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı takılıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.