arkadaşım bu konuda araştırma yapmana bile gerek yok .. kesinlikle LCD !! 4-5 gündür kullanıyorum.. gözlerimi pc başında hiç bu kadar rahat hissetmemiştim.. ki bunu herkes sölicak sana LCDnin daha iyi old. nu :))
seni.. nedemek istediğini anlıyorum.. LCD edin mutlaka !!
Kesinilkle LCD derim. Eskiden CRT nin başında bir kaç saat durabilirdim. Geçen gün PC'yi kapatırken baktım Internet bağlantı süresi 12 saati geçmişti. LCD daha sağlıklı ama PC başında da çok durmamak lazım. Gigatek'te yeni bi LCD monitör kampanyası var:
Ben yaklaşık iki yıldır Hyundai L72S kullanıyorum, çıktığında en iyi f/p ürünüydü. Hiç bir sorunum olmadı şu ana kadar.
17" lerin çözünürlüğü 1280x1024. Ama X91W geniş ekran, çözünürlüğü de 1440x900. (Geniş ekranlar benim hoşuma gitmiyor açıkcası ama çoğu kişi beğeniyor.-Kişisel görüşüm.) 17" ler ile 19" ler arasında da doğru düzgün fiyat farkı yok, bence 17" almaya değmez. Yakında da 19" ler standart olur zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 22 Mart 2007; 1:06:46 >
radyasyon değerleri , gözü yorma falan gibi sebepler açısından LCD monitör CRT monitör arasında farklar var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.