Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
682
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sadece belirli web sitelere bağlanabiliyorum
B
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

sosyal medya platformları haricinde çok az siteye bağlanabiliyorum. mesela başka bir forum sitesine bağlanırken sıkıntı yok, donanımhaberin web sitesine bağlanırken sıkıntı yok ama forum sitesine bağlanınca:

"Bu siteye ulaşılamıyor
forum.donanimhaber.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü."

diyor. Keza başka web siteleri için de aynı sıkıntı var. Spotify'dan müzik dinleyemiyorum. Steam'dan download yapamıyorum 0 byte yazıyor. Youtube'a girip 1080P 60 FPS, 4k açıp kesintisiz izliyorum aslında hızlı ama başka sitelere bağlanamıyorum sanki kısıtlanmış gibi. Bu benim ev-kişisel internetimde olan sıkıntı. Bulunduğum apartmanda başka modeme bağlanıyorum hiçbir sıkıntı yok normal çalışıyor. Bir tek benim modemde böyle bir sıkıntı var.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byperest -- 14 Haziran 2018; 21:30:6 >

P
6 yıl
Binbaşı

bağlandığınız networke farklı bilgisayar ile bağlanın yada kablosuz olarak bağlanın erişim sağlarsanız sorun bilgisayarınızda dır. Tabii bu durumda cihazda farklı bir yazılım kurulumu, ağ ayarlarına bakın. Vpn var mı ? proxy uygulaması var mı ?



D
6 yıl
Yüzbaşı

Aynı problem ben de de var ve çözebilmiş değilim. konuyu takip ediyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sorunu çözdüm. Sorun tamamen internet sağlayıcım türk telekomdan kaynaklanıyormuş. Bilmem ne sınırı mı ne konulmuş onu kaldırdı yeniden başlatın dedi modemi ve yapınca düzeldi. Tabi benden izinsiz bu sınır niye kondu diye de fırçayı attım.




Bu mesajda bahsedilenler: @Dovahkin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.