Selamlar herkese Ya çok saçma bir şey yaşadım da sizinle paylaşmak istedim fikrini almak istedim. 20 ocakta bir şirkette system network mühendisi olarak işe başlladım ben öncelikle staj için anlaşmıştım işi öğrenmek için sizle birlikte çalışabilirmiyim diye teklif etmiştim hatta maaş konuşmadım hatta maaş istemedim bile kabul ettiler az da olsa bir miktar maaş da ödediler neyse. Bana 2 ay değerlendirme süreci olduğu söylendi bu süreçte bazı tasklar verileceğini anlattılar. Tamam bunda da sıkıntı yok ben verilen bütün taskları yaptım eksiksiz bir şekilde. Ama dün ofise çalışacağız diyip çağırıldım ve normal hiçbir şey yokmuş gibi iş verildi ben de saf gibi başladım yapıyorum falan 5 dakika sonra çağırıldım ve süreci sonlandırmak istiyoruz dediler nedenini sorduğumda kendimi çok yıprattığımı okula odaklanmam gerektiğini söylediler. Ben de dedim ki kişilik olarak ben takıntılı bir yapıya sahibim, yaptığım her şeyin mükemmel olması için uğraşırım buna göre hareket ederim dedim. İşleri de eksiksiz yaptığımı düşünüyorum dedim bence bu bahane dedim asıl sebep ne dedim asıl sebep bu yok teknik anlamda gayet iyisin verilen işleri yaptın ama kendini yıprattığını okula odaklanman gerektiğini düşünüyoruz dediler.
Sizce bu mantıklı mı neden böyle bir şey dediler, valla dünden beri kafayı yiyorum aklıma sizden başka paylaşabileceğim biri gelmedi ve çok kırıldım. Şimdi hiç yoktan staj yeri arayacağım bir de..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sizce bu mantıklı mı neden böyle bir şey dediler, valla dünden beri kafayı yiyorum aklıma sizden başka paylaşabileceğim biri gelmedi ve çok kırıldım. Şimdi hiç yoktan staj yeri arayacağım bir de..
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >