Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
745
Tıklama
0
Öne Çıkarma
saç sorunu asosyallik...
S
12 yıl (507 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar alopecia universalis hastasıyım yaklaşık olarak 9 senedir falan var tedavi yöntemlerinin tamamı denendi açıkçası artık umududa kesmiş durumdayım.Hastalık hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar için stresle ortaya çıkan bir rahatsızlık 1/250.000 de görülüyor normal alopeciadan farkı tedavisi normaline göre zor vücut kıllarımın tamamı yok.Karşı cinsle pek iletişim kuramadım özgüven eksikliginden ötürü bide tutucu bir ailem var 21 yaşında olmama ragmen babam sürekli karışıyor.Askerlikden muaf çıktım hastalıgım sayesinde.Dikkat eksikligi ve hiperaktivite oldugundan ötürüde derslere falan tam odaklanamıyorum meslek lisesi mezunuyum ilaç almadıgım taktirde ders dinleme olasılıgım yok.Aldıgım ilaç beni sanki olmadıgım birisi yapıyor bu özelligi beni mahvetti yaşamak işkence gibi geliyor önerisi olan arkadaşlar belirtirse sevinirim okuduğunuz için teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.