Ya bugun sabah arabayı calıştırdım ve 20-30mt gittim , Aynaya bi baktım arkamdan beyaz bi tabaka beni takip ediyor Oyle bir duman cıkıyor ki egzostan arka camda sadece duman gorunuyor.
Aşagıya inip kokladıgımda pis 1kokuyla karşılaştım.Mok kokusu gibi.Yani egzozdan cıkan o guzel koku yok Bunun sebebi ne ? Motor sogukken normal mi ? Cunku 1-2 km gittikten sonra normale döndü.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aşagıya inip kokladıgımda pis 1kokuyla karşılaştım.Mok kokusu gibi.Yani egzozdan cıkan o guzel koku yok
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 19 Ocak 2007; 0:35:36 >