Saat olmuş gece yarısı, bazı araçlar geçiyor sokaktan, teyp sonuna kadar açık, kornaya basar müziğin ritmine göre... Ya bu insanlık mı? Biri bana bunu açıklasın lütfen.... Bu tür saygısızca davranışlarda bulunan varsa bu konuyu okuyanlar arasında, lütfen bana açıklasın neden böyle davrandıklarını? Abart egzost taktıran ve caddelerde gezenler varsa, onlara da soruyorum, çok mu hoşunuza gidiyor insanları rahatsız etmeyi.....?? Ne elde ediyor sunuz bunu yaparak? Sizin babanız ananız hiç demiyor mu size, "hey evlat, bu araba çok ses yapıyor, insanları rahatsız etme bu şekilde".
Ya bu insanlık mı? Biri bana bunu açıklasın lütfen....
Bu tür saygısızca davranışlarda bulunan varsa bu konuyu okuyanlar arasında, lütfen bana açıklasın neden böyle davrandıklarını?
Abart egzost taktıran ve caddelerde gezenler varsa, onlara da soruyorum, çok mu hoşunuza gidiyor insanları rahatsız etmeyi.....?? Ne elde ediyor sunuz bunu yaparak?
Sizin babanız ananız hiç demiyor mu size, "hey evlat, bu araba çok ses yapıyor, insanları rahatsız etme bu şekilde".
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >